Flash írta:LoLnorbyka írta:Jah, belehallgattam én is, és olyan zenék mentek, amiket a suttyó cigányok szoktak üvöltetni a telefonjukon jó torz minőségben és jó hangosan!Flash írta:Norbika! A K1-hez meg a Rottyxyhoz mérve a Sléger és a Danubius is igényesebb rádió!nekem is, de a roxyval sincs bajom, mert ott is ma olyan zenék mentek, hogy csak néztem, a k1 meg ássa el magát
Az Eper meg frankó zeneileg, nekem bejön.
norbyka írta:Jah, belehallgattam én is, és olyan zenék mentek, amiket a suttyó cigányok szoktak üvöltetni a telefonjukon jó torz minőségben és jó hangosan!Flash írta:Norbika! A K1-hez meg a Rottyxyhoz mérve a Sléger és a Danubius is igényesebb rádió!nekem is, de a roxyval sincs bajom, mert ott is ma olyan zenék mentek, hogy csak néztem, a k1 meg ássa el magát
Flash írta:Norbika! A K1-hez meg a Rottyxyhoz mérve a Sléger és a Danubius is igényesebb rádió!nekem is, de a roxyval sincs bajom, mert ott is ma olyan zenék mentek, hogy csak néztem, a k1 meg ássa el magát
Sz. írta:Srácok, nyugi.Pontosan, ezért mondom, hogy kezdésnek nem rossz, kül ennyi erővel a k1-é is béta még is ugy van fél vagy kituggya hány éve
Ottvan, hogy béta verzió.
Flash írta:Én meg azt mondom, hogy mindig mérni kell valamihez pl k1, roxy és azokhoz képest nem rossznorbyka írta:Nekem csak a weblap nem tetszik!MikySoft írta:Kinek nyalsz ennyire Norbika?Én nem más véleményére adok, hanem a magaméra.
Flashnek gondoltam, hogy nem fog tetszeni, téged sejtettelek, és akkor nekem miért ne techetne?
Én nem alázok le mindent a porig amikor még el sem indult
norbyka írta:Nekem csak a weblap nem tetszik!MikySoft írta:Kinek nyalsz ennyire Norbika?Én nem más véleményére adok, hanem a magaméra.
Flashnek gondoltam, hogy nem fog tetszeni, téged sejtettelek, és akkor nekem miért ne techetne?
Én nem alázok le mindent a porig amikor még el sem indult