RADIOSITE Fórum

• HBO csatornák (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax, Cinemax 2)

#15319  Szerző: mlaszlo

mlaszlo írta: Írtam nekik a műsorinfós csíkkal és a felirat problémákkal kapcsolatban, ha kapok tőlük választ, akkor azt megírom itt a fórumon.
Megjött a válasz az HBO-tól. A számomra zavaró következő műsoros csíkra azt mondták, hogy ez az HBO kényelmi szolgáltatása, amin nem kívánnak változtatni. A feliratozási problémákról tudnak, állítólag dolgoznak is rajta, de hogy mikorra oldódik meg ez a probléma, azt nem tudják :(
 #15291  Szerző: mg

kéne panaszt tenni, hogy a Hamász televíziója kiskorúak személyiségfejlődésére káros (öngyilkos merényletre buzdító) gyermekműsorokat sugároz, aztán sok sikert nekik a kivizsgáláshoz és tárgyalásokhoz :D
 #15270  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta: Mit tenne, ha egy műholdas tv adás miatt panaszkodnék.
Lehet, hogy képesek lennének azt is kivizsgálni :D
Vagy be tiltaná műholdvevőket.
 #15267  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: Mit tenne, ha egy műholdas tv adás miatt panaszkodnék.
Lehet, hogy képesek lennének azt is kivizsgálni :D
 #15263  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta: Remélem ORTT nem figyel fel erre.
Akkor töröljem is ki inkább a képeket? :D
Egyébként szerintem az ottani médiahatóságot lehet, hogy nem is érdekelné az ORTT véleménye, hiszen az HBO2, HBO Comedy és a két Cinemax közös, így náluk is ugyanabban az időpontban mennek le a filmek és nekik nincs semmi kifogásuk ellene.
Mit tenne, ha egy műholdas tv adás miatt panaszkodnék.
 #15261  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: Remélem ORTT nem figyel fel erre.
Akkor töröljem is ki inkább a képeket? :D
Egyébként szerintem az ottani médiahatóságot lehet, hogy nem is érdekelné az ORTT véleménye, hiszen az HBO2, HBO Comedy és a két Cinemax közös, így náluk is ugyanabban az időpontban mennek le a filmek és nekik nincs semmi kifogásuk ellene.
 #15243  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta: Ja értem. Ezt sose figyetem még. Előre is kösz.
Itt van ez az adáskezdés előtti szöveg (az HBO2-őn a műsorszünetben pörgő ajánlókban is fel-feltűnik), amit tegnap említettem:
Kép Kép
Az HBO Comedy-n is van ilyen, de arról most nem tudtam képet csinálni, mert ott 10-kor lesz csak műsorkezdés.
Remélem ORTT nem figyel fel erre.
 #15236  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: Ja értem. Ezt sose figyetem még. Előre is kösz.
Itt van ez az adáskezdés előtti szöveg (az HBO2-őn a műsorszünetben pörgő ajánlókban is fel-feltűnik), amit tegnap említettem:
Kép Kép
Az HBO Comedy-n is van ilyen, de arról most nem tudtam képet csinálni, mert ott 10-kor lesz csak műsorkezdés.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 36