RADIOSITE Fórum

• Politika

#152813  Szerző: kukac

RatFM írta:
asr27 írta:Jobb lenne, ha egy kicsit vissza vennél a stílusból.
Soha ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel!
Mert a személyiségem az én vagyok, a viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy!
Tehát amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten !
- de szép mentegetőzés, csak sajnos marhaság.
 #152812  Szerző: szemilan

#152805  Szerző: RatFM

asr27 írta:Jobb lenne, ha egy kicsit vissza vennél a stílusból.
Soha ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel!
Mert a személyiségem az én vagyok, a viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy!
Tehát amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten !
 #152803  Szerző: asr27

Persze, hogy a személyeskedésen kívül mással nem tudsz támadni. :)
Attól, hogy idősebbnek mondod magad(bár a korod nem látható), még nem biztos, hogy tisztábban látod a dolgokat, sőt...

Jobb lenne, ha egy kicsit vissza vennél a stílusból.
 #152802  Szerző: RatFM

asr27 írta: A politika manapság erről szól, sajnos.
Én nem hergelek senkit, ezt megteszik helyettem a politikusok és pártjaik.
Jó lenne, ha megértenéd végre, hogy senkinek sem kötelező olvasni ezt a topikot.
Ne kattints ide, ilyen egyszerű!!!!!
Pont ez mutatja hogy élettapasztalatod pont annyi mint az életkorod!
Attól, hogy rossz példát mutatnak nem kell majmolni, mert ezzel semmivel nem leszel nagyobb kisfiú !
Ahogy egy tanult barátomtól idéznék "akkor mondhatod meg mit csináljak ha annyi havat megettél amit levizeltem"
Magyarán ha még egyszer ennyi élettapasztalatot az éveid után teszel !
 #152801  Szerző: asr27

RatFM írta:
asr27 írta:Még egyszer mondom, ha nem érdekel téged a politika, akkor nem kell ezt a topikot olvasni!..
Akkor én is elmondom egyértelműen, hogy megértsed végre, nem a politika nem érdekel hanem az ami te itt politika néven álcázva csinálsz !
Amúgy sem nyugodt embereket vérlázítóan hergelsz csak, ergo ez csak TROLLKODÁS a részedről !
A kutya nem szólna hozzád ha nem a felhabverőzött matériát kennéd bele mindenki szájába !
Erre ott van a fehér a szürke és a fekete médiák sokasága !
A politika manapság erről szól, sajnos.
Én nem hergelek senkit, ezt megteszik helyettem a politikusok és pártjaik.
Jó lenne, ha megértenéd végre, hogy senkinek sem kötelező olvasni ezt a topikot.
Ne kattints ide, ilyen egyszerű!!!!!
 #152800  Szerző: RatFM

asr27 írta:Még egyszer mondom, ha nem érdekel téged a politika, akkor nem kell ezt a topikot olvasni!..
Akkor én is elmondom egyértelműen, hogy megértsed végre, nem a politika nem érdekel hanem az ami te itt politika néven álcázva csinálsz !
Amúgy sem nyugodt embereket vérlázítóan hergelsz csak, ergo ez csak TROLLKODÁS a részedről !
A kutya nem szólna hozzád ha nem a felhabverőzött matériát kennéd bele mindenki szájába !
Erre ott van a fehér a szürke és a fekete médiák sokasága !
 #152798  Szerző: asr27

Jó lenne, ha észre vennéd, hogy az egész országban, sőt, egész Európában ez megy, manapság.
Ez a migránsos történet is csak terelés, félelemkeltés(főleg a fidesz részéről), ez is csak a pénzről szól. Más, kínosabb témákról próbálja az emberek figyelmét elvonni.
Még egyszer mondom, ha nem érdekel téged a politika, akkor nem kell ezt a topikot olvasni! Gondolom senki nem áll ott melletted és kést fog a nyakadhoz, ha nem olvasod a topikot...
Ha nem vagyok megelégedve a jelenlegi vezetéssel, akkor miért fogjam be a pofám?! Nem vagyok az a típus, aki mindenre csak bólogat, mindent csak úgy simán lenyel...
 #152796  Szerző: RatFM

asr27 írta:ha zavar a politika, akkor ne olvasd a topikot!
Amit csinálsz ez nem politika hanem fekália kenegetés !
A politika érdekes módon nem arról szólt, hogy a másik lejáratása hülyének hazugnak beállítása amit te is csinálsz !
Viszont mást képtelen itt bárki is csinálni csak a fekália cirokseprűvel habosra verése !
Erre ott van a több 1000 média, elég ott látni hallani a habverőzést !
PL a médiában mi látható?
: Felrobbant , megölték, ellopta, hazudott, mind meghalunk, és egyéb rettegésben tartó dolgok miközben ez csak megfélemlítés és terelés !
Akármilyen érdekes más is látja mi folyik itt ha nem tolod bele a fórumozók fejébe a habos fekáliát !
Tehát ha nem tudsz emberi mivoltodat bizonyítóan politizálni akkor te sem vagy jobb mint akit támadsz !
 #152795  Szerző: markfelt

A politika ebbe a karámba van szorítva, mert a gyakorlat az, ha nincs politika topic, akkor máshol, a szakmai részekben lesz ugyanez a mocsok. Most a többség ezt nem olvassa, és ez így van rendjén.

Amúgy te is visszavehetnél kicsit az arcodból, RatFM. Mostanában mindenkinek oly' megnőtt, kezdem unni.
  • 1
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • 517