RADIOSITE Fórum

• Politika

#152932  Szerző: markfelt

Volt egy olyan gyanúm még 2011 tájékán, hogy az akkor büszke, elkötelezett, csaknem CÖF-ös Fidesz-hívők zöme - hasonlóan a DK-s (ex. MSZP-s) pesti öregasszony-hadhoz pár évvel korábban - kissé csalódott, kissé depressziós lesz, ha a favorit politikai csapatának pályafutása elkezd lejteni, ha elkezd gyűlni a népharag és repedezni a kormány, tehát most a NER.

Azt viszont nem gondoltam volna, hogy itt a fórumon, alapvetően írástudó, intelligens emberek közt is lesz olyan bornírt júzer, aki nemcsak nem tud majd elvonatkoztatni az alapértékeitől és kicsit a világra nyitottabban, kritikusan kezelni azt, amit lényegében már nem lehet védeni, hanem hogy a realitásérzékét, és a józan gondolkodását maximálisan elveszítve bele is harap ÁLLANDÓAN a másikba, abba is, aki egy percig nem provokálta és olyan tévképzetei, paranoiái lesznek, minthogy ez a mocskos fórum egy liberális fertő. Ezt értelmezni se lehet egyrészt, másrészt ha nem lenne liberalizmus, a véleményedet sem írhatnád le, harmadrészt a Fidesz csak a PR-jában nem liberális, negyedrészt pedig se én nem vallom magam teljes mértékben liberális gondolkodásúnak, se a fórum nem az. Nem is lehetne, mert ez csak egy felület, emberek véleményeivel. Egy kérdésben nevezhető liberálisnak a fórum, attól, hogy az olyan liberális alapértékeket, mint a szólásszabadság, betartja. Még szerencse. Vagy ebbe is beleköt valaki már?

És hogy milyen felháborító, hogy a többség nem ért egyet veled?

Hát, barátom, Pasa, arról nem én tehetek. Arról sem, hogy pöcs vagy. A Kossuth topicban felajánlottam, hogy beszéljük meg, mi a bajod, azóta is lapítasz. Csak fikázol. Mondd meg, így hogy legyek korrekt veled? Vagy ha nincs mondanivalód, akkor ne mondj semmit.

Nem mondom, asr27 sem könnyű eset, de ő sokkal kulturáltabban tud viselkedni mostanság. Illetve nem ő lett kulturáltabb, hanem te lettél kibaszottul fura. Mi lett veled, Pasa?

Ayalának teljesen igaza van: a politika nagyon megosztja az embereket, páran borzasztó túlzásokba esnek. A gondok akkor kezdődnek, ha egy emberről a legelső, amit tudni akarsz, a politikai nézetei.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem vannak elempés, fideszes, jobbikos és baloldali-liberális haverjaim, barátaim is (a családom is megosztott ilyen téren), és mindegyikkel szót értek, maximum nem értek egyet. Föl nem foghatom, mi olyan nehéz ebben és miért kell tanult, elvileg intelligens (annak megismert) már felnőtt, adott esetben középkorú embereknek úgy viselkednie ÍRÁSBAN, mint egy 8 általánosos kocsmatölteléknek két verekedés közben.

De továbbra sem moderálok ebben a topicban, hacsak valaki külön nem kéri. Ha így vezetitek le a feszkót, én azt tiszteletben tartom. Azt a vádat pedig, hogy a fórum egyoldalú és nincs lehetőség benne lényegében minden vélemény ütköztetésére, gyorsan engedjétek el szerintem, mert egyszerűen nem igaz.
 #152930  Szerző: Glenn

asr27 írta:Annyira, de annyira, szenvedélyesen buta, agymosott, csőlátású vagy, hogy az már valami eszméletlen. Nem sok ilyen ember van, szerencsére. :D
Jellemző, hogy te vagy az, aki először és a legjobban reagál az ilyen hozzászólásra. Tehát betalált megint. :shock:
Te agyhalott szerencsétlen madár. :gonosz:
 #152929  Szerző: ayala

Terrorfenyegetettség ide, vagy oda... én sokkal jobban rettegek azoktól a magyar emberektől, akikkel egy országban élek.
Ezek a szövegek, amik itt mennek nagyon komolyan megijesztenek. Hűen tükrözi az ország hangulatát.

Pártállástól függetlenül tiszta szívemből gyűlölöm az összes magyar politikust, és az összes pártot. Rengeteg olyan dolog van, ami miatt haragudhatnék rájuk, de ami a legjobban felbosszant, az az, hogy úgy rombolja az összes az országot, hogy állatot csinál az emberekről. Akik így szidnak mindenkit egy tetves párt miatt, azoknál nagyon nagy a baj.

Ami ez a topik, az ma Magyarország. Erre már nincsenek szavak.
 #152928  Szerző: asr27

Pasa írta:Sok szarházi hazaáruló!
Sztrájk!!!
Az kell is, nehogy dolgozzatok, senkiházi liberálbolsevista parasztok. Nem kell, elég, ha béreltek havi 300000-ért egy lakást, ahol simán lehet füvezni (fel is jelentheted magad, az trendi és még koldulhatsz is a neten), megélhetési politikus vagy, meg elnyomott szerencsétlen munkanélküli. Egy ilyen rádiósnak álcázott ultraliberális szar fórumon sírhatsz is, alsó hangon legalább tíz alak megsajnál. ASR, SZABOGABOR, meg egyéb kamu madárnéven gyalázhatod itt a kormányt. Még az admin is támogat (nem csoda, faszfej), ha fideszpárti vagy, itt csak szophatsz. Éljen a juhász paraszt, éljen a rőrig paraszt, éljen mindenki, aki nem kormánypárti. Dögöljön a magyar. Isten hozott muzulmán!
Annyira, de annyira, szenvedélyesen buta, agymosott, csőlátású vagy, hogy az már valami eszméletlen. Nem sok ilyen ember van, szerencsére. :D
 #152927  Szerző: Glenn

djlacee írta:Szavak kiforgatása, valóság elferdítése, mini "fideszvilág", a valóságtól való teljes elrugaszkodás, minden benne volt a hozzászólásodban. Pasa, én tisztelem a rádiós szakmai tudásodat, de ez, amit most leírtál, ez már nagyon súlyos. És a legdurvább az egészben, hogy szerinted mindenki, aki csak egy kicsit is ellenzi azt, amit a kormány kürtöl, már liberálbolsevista stb...

Juhász Péter el tudott számolni mindennel. Orbán el tud számolni mindennel? Soha nem tudjuk meg, mert semmilyen újságíróval nem áll szóba.
Laci, te is ekkora hülye vagy???
Könyörgöm, legalább te gondolkozz, mielőtt ide hánysz!
:troll:
 #152924  Szerző: markfelt

Jézusom! :D
 #152923  Szerző: djlacee

Szavak kiforgatása, valóság elferdítése, mini "fideszvilág", a valóságtól való teljes elrugaszkodás, minden benne volt a hozzászólásodban. Pasa, én tisztelem a rádiós szakmai tudásodat, de ez, amit most leírtál, ez már nagyon súlyos. És a legdurvább az egészben, hogy szerinted mindenki, aki csak egy kicsit is ellenzi azt, amit a kormány kürtöl, már liberálbolsevista stb...

Juhász Péter el tudott számolni mindennel. Orbán el tud számolni mindennel? Soha nem tudjuk meg, mert semmilyen újságíróval nem áll szóba.
 #152922  Szerző: Glenn

Sok szarházi hazaáruló!
Sztrájk!!!
Az kell is, nehogy dolgozzatok, senkiházi liberálbolsevista parasztok. Nem kell, elég, ha béreltek havi 300000-ért egy lakást, ahol simán lehet füvezni (fel is jelentheted magad, az trendi és még koldulhatsz is a neten), megélhetési politikus vagy, meg elnyomott szerencsétlen munkanélküli. Egy ilyen rádiósnak álcázott ultraliberális szar fórumon sírhatsz is, alsó hangon legalább tíz alak megsajnál. ASR, SZABOGABOR, meg egyéb kamu madárnéven gyalázhatod itt a kormányt. Még az admin is támogat (nem csoda, faszfej), ha fideszpárti vagy, itt csak szophatsz. Éljen a juhász paraszt, éljen a rőrig paraszt, éljen mindenki, aki nem kormánypárti. Dögöljön a magyar. Isten hozott muzulmán!
 #152918  Szerző: szemilan

Magyarország jobban teljesít!!!

Sztrájkot terveznek:

A Tanárok
http://hvg.hu/itthon/20160322_sztrajk_t ... rey_laszlo
A Volán szakszervezetek
http://www.origo.hu/gazdasag/20160322-k ... nosok.html
A győri Audi szakszervezete
http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/szt ... n/2467948/
A villamosenergia-ipari szakszervezetek
http://www.napi.hu/magyar_vallalatok/sz ... 11736.html

Ki lesz a következő, aki béremelést követel?
  • 1
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • 517