RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#153834  Szerző: frekivadasz

Remélem, a döntéshozók mindig és minden esetben a helyén tudják kezelni a hangos kisebbséget úgy itt, mint az élet bármely más területén.

Felejtsük már el a fészbukot, meg a lájkokat mint relevanciát bármivel kapcsolatban. Néhány vérpistike hangos kiabálása nem lehet tényező. Tessék mindig az egészet látni, nem csak a saját preferencia szűrőjén keresztül. Uff.
 #153833  Szerző: asr27

ismét azt tudom javasolni a kedves,rádiós szakembereknek,hogy lessék meg Lotfi Begi facebook oldalán a poszt alatti kommenteket. Mennyi embert erdekel a távozás oka, és mennyire nem mindegy, hogy mi szól este egy fiatalos rádióban !!
 #153832  Szerző: Gr3g0ry

A schulz testvérek(?),JB1,JB2,Imany után semmin se csodálkozom.....

Amúgy kár érte ha igaz: ő az egyik aki tudta tartani a EDM színvonalát.Manapság a zenék bizonyos rétege azon van ki kikiabál a leghangosabban vagy kinek a szólama vágja a magas C-t vagy talán az hogy ki tudja gyorsabban(irritálóan) a pitchet mozgatni.
 #153830  Szerző: asr27

Lotfi Begi is otthagyta a music fm-et. Mi történik a Music Killers-el ? :(
 #153823  Szerző: kukac

admin írta:Egy percig nem vitattam a szóban forgó DJ tehetséges voltát, sem a rádió színvonalát, pusztán azt jeleztem, hogy egy esti DJ mixben olyan nagy jelentősége nincs a neveknek - az átlag hallgató kb. így gondolkozik:

- van az a pörgős rádió, mi is?
- music fm asszem
- na és az mennyin van?
- 98.5 talán
- ott nincs semmi
- akkor 95.8?
- azon rock megy baszod
- 89.5, igen, music fm asszem
- á megvan, tényleg jó

nem pedig úgy, hogy:

- úristen, szerda van, VÉGRE Metzker Viki tolja majd a Music Killersben
- annyira szeretem, olyan jó nő. és dj
- én is, ahogy az egész music killerst, hiszen ez a legjobb dj show magyarországon.

És nem azért, mert buta a hallgató, hanem mert a rádió egy szolgáltatás, ami hasznos az életünkben, de általában nem több. Ahogy kevesen rajonganak pl. az Elmű távszámláért is, kevés a rádió rajongó is 2016-ban, aki mindent tud. Ok, talán túlzó példa.

Ergo én elhiszem, ha van ilyen, de nevetek, ha valaki szerint 800.000 hallgató közt nem marginális.
+1, kb. így áldozott le a diszkósittnek is.
 #153820  Szerző: djlacee

IstvánB írta:Jó ez a plakát, csak a frekvencia hiányzik. :-D
Visszafelé sült el a Lánchíd Rádiós plakátkampány, ott meg csak frekvenciák voltak, és webes elérhetőség nem
 #153818  Szerző: IstvánB

Jó ez a plakát, csak a frekvencia hiányzik. :-D
 #153815  Szerző: markfelt

Egy percig nem vitattam a szóban forgó DJ tehetséges voltát, sem a rádió színvonalát, pusztán azt jeleztem, hogy egy esti DJ mixben olyan nagy jelentősége nincs a neveknek - az átlag hallgató kb. így gondolkozik:

- van az a pörgős rádió, mi is?
- music fm asszem
- na és az mennyin van?
- 98.5 talán
- ott nincs semmi
- akkor 95.8?
- azon rock megy baszod
- 89.5, igen, music fm asszem
- á megvan, tényleg jó

nem pedig úgy, hogy:

- úristen, szerda van, VÉGRE Metzker Viki tolja majd a Music Killersben
- annyira szeretem, olyan jó nő. és dj
- én is, ahogy az egész music killerst, hiszen ez a legjobb dj show magyarországon.

És nem azért, mert buta a hallgató, hanem mert a rádió egy szolgáltatás, ami hasznos az életünkben, de általában nem több. Ahogy kevesen rajonganak pl. az Elmű távszámláért is, kevés a rádió rajongó is 2016-ban, aki mindent tud. Ok, talán túlzó példa.

Ergo én elhiszem, ha van ilyen, de nevetek, ha valaki szerint 800.000 hallgató közt nem marginális.
 #153800  Szerző: kukac

asr27 írta:
kukac írta: OMG!
Hiába OMG-zel! Oké ti szakmabeliek vagytok, a szakmai részét értitek a dolognak, de arról, mint kiderült fogalmatok sincs, hogy milyen esti műsorokra, DJ-kre van igény egy fiatalos 15-30-as korosztályt megcélzó rádiónak.
O! M! G!
 #153798  Szerző: asr27

kukac írta:
asr27 írta:
admin írta:Egyébként biztosan van olyan hallgató, aki görcsösen várta, hogy mikor játszik már Metzker Viki, és keserűen vette tudomásul, hogy a 89.5-ön már soha. De vajon mennyi az annyi? Lehet úgy 30-50, vagy túlzok?
tulzol?
Inkább durván alábecsülöd a DJ Hölgyet, és a hallgatók érdekeit, figyelmét is.
De megértem, mert, mint kiderült, ebből a szempontból tájékozatlan vagy.
30-50? Jó lesz az 3000-5000-nek is. ;)
hidd el, nagyon sokan kedvelik, s rajonganak is érte. Persze sokan nem elsősorban a zenélése miatt, hanem mert csinos és vetkőzött régebben.
Voltam már fellépésén, Budapesten is és vidéken is. Mindenhol teltház volt.
De elég csak a Facebook oldalán megnézni a like-ok számát.
Ő volt a legkedveltebb Music Killers dj, ebben biztos vagyok. Ja és a music fm-es posztja alatt jópáran írták, hogy csak miatta hallgatták a music fm-et. Ez csak pár hallgató, aki leírta, mennyi lehet még ezen kívül !!
Viszont,ha lesz egy kis eszük, akkor leigazolják Julia Carpentert, vagy Edo Denovát!
OMG!
Hiába OMG-zel! Oké ti szakmabeliek vagytok, a szakmai részét értitek a dolognak, de arról, mint kiderült fogalmatok sincs, hogy milyen esti műsorokra, DJ-kre van igény egy fiatalos 15-30-as korosztályt megcélzó rádiónak.
  • 1
  • 236
  • 237
  • 238
  • 239
  • 240
  • 565