RADIOSITE Fórum

• Telekom

#161094  Szerző: LuciFerko

Elvileg a jövő héten kötik a Digikábelt, alig várom.
 #160972  Szerző: thenewdeam0n

Wolfman írta:
noartist írta:
djlacee írta:https://dtvnews.hu/hirek/jelentos-valto ... inalataban
KIKERÜL A NATGEO?! Hogy a jó isten hogy ....ná meg őket!
Kellett a hely Vajnának, mi? Itt a vége a mesének, mondjuk le a p***ába az egész előfizetést, csak teljen le a hűségidő!
Valahogy így éreztem én is.
Vajna bácsi benyal, remélem a DIGI-re nem fog érkezni.
 #160971  Szerző: Wolfman

noartist írta:
Kellett a hely Vajnának, mi? Itt a vége a mesének, mondjuk le a p***ába az egész előfizetést, csak teljen le a hűségidő!
Valahogy így éreztem én is.
 #160968  Szerző: noartist

#153831  Szerző: joe

Teljesen mindegy hogyan TV-zel, mindenhol drága a sávszélesség és emiatt a szolgáltatók mindent "agyontömörítenek". Az IPTV-től a laikus minőséget várna, a gyakorlat pont az ellenkezője, mert rá van ültetve egy valós idejű szolgáltatás, egy bizonytalan IP hálózatra (magas válaszidők, jitter, stb)...ja és Telekom IPTV = Microsoft Mediaroom...Joe
 #153588  Szerző: RatFM

comet írta:
Pasa írta:Egyáltalán, minek fizettél elő erre a sz@rra??? :shock:
Mert azt hittem technikailag fejlettebb jobb és modernebb mint sat-tv. Végül is ezt várná el az ember a technika gyors fejlődésétől. Lehet nem kellett volna váltani.
A technika gyorsan fejlődik , de a a mai rohanó világban rendesen letesztelni az eszközöket már nem jut idő. (meg minek, mert az idő pénz)
Tehát még pár év és megszögelik az eszközöket annyira amivel már elérik a használhatóság határát.
10GHz-en olyan sávszélességet dobna le műholdról, hogy még lesz mit hozzá fejlődni az IP rendszereknek.
Főleg mikor kaptunk olyan bérvonalat két telephelye között ami 2 forintos WiFi eszközökre épült.
Akkor nézet nagyot a "szolgáltató" amikor megmondtuk neki hol a hiba, miből épül fel a rendszer illetve melyik switch fekszik le mindig. :)
Egy ilyen vonalon megnéztem volna egy IP TV szolgáltatás mit művel ? :D
 #153586  Szerző: comet

Pasa írta:Egyáltalán, minek fizettél elő erre a sz@rra??? :shock:
Mert azt hittem technikailag fejlettebb jobb és modernebb mint sat-tv. Végül is ezt várná el az ember a technika gyors fejlődésétől. Lehet nem kellett volna váltani.
 #153423  Szerző: Gr3g0ry

comet írta:Az előfizetők szerint az iptv nagyon halk, élvezhetetlen. Miért nem lehet megcsinálni? Hetek óta megrendeltem a szolgáltatást úgy tudom 14 napon belül fel lehet mondani a szerződést, ez valóban így van? Ha tényleg annyira rossz a hangminőség biztos,hogy visszaadom.
Többnyire a ászf módosítgatások(pl,csatorna kivétele) esetében van ilyen lehetőség,a helyedben elolvasnám azt a szerződést(ha lehet még ma) amit nemrég megkötöttél. :)
 #153410  Szerző: Glenn

Egyáltalán, minek fizettél elő erre a sz@rra??? :shock:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 37