Gr3g0ry írta:Amúgy a(valószínűleg) utolsó tesztadás meddig szól még?Szerintem már el sem hallgat.
Gr3g0ry írta:Amúgy a(valószínűleg) utolsó tesztadás meddig szól még?Szerintem már el sem hallgat.
zenefalo írta:Erősítővel??????Gr3g0ry írta:Enyhén zajos sztereóvivővel fogom, de ez csak a számok között hallható, amúgy teljesen élvezhető! 5 elemes yagi a tetőn kívül elhelyezve, erősítővel.zenefalo írta:A 2000-es évek elején az Infó ezen a frekin sztereóban sugárzott, és kb. hasonlóan jött nálam, 70 km-re keletre Pesttől (csendes részeknél kicsit zajos sztereóvétel). Szerintem ennyi az engedélyezett kakaó.Amúgy ott milyen vétel(már ha ott vagy ahol az infonál)?
Mert ha kicsi akkor lehetne emelni mert a várt 80 km-t csak lekell valahogy fednie(mert akkor szerintem az a 2KW sincs meg).
Gr3g0ry írta:Enyhén zajos sztereóvivővel fogom, de ez csak a számok között hallható, amúgy teljesen élvezhető! RDS nincs, de lehet kicsi az rds-pilotjel. 5 elemes yagi a tetőn kívül elhelyezve, erősítővel.zenefalo írta:A 2000-es évek elején az Infó ezen a frekin sztereóban sugárzott, és kb. hasonlóan jött nálam, 70 km-re keletre Pesttől (csendes részeknél kicsit zajos sztereóvétel). Szerintem ennyi az engedélyezett kakaó.Amúgy ott milyen vétel(már ha ott vagy ahol az infonál)?
Mert ha kicsi akkor lehetne emelni mert a várt 80 km-t csak lekell valahogy fednie(mert akkor szerintem az a 2KW sincs meg).
zenefalo írta:A 2000-es évek elején az Infó ezen a frekin sztereóban sugárzott, és kb. hasonlóan jött nálam, 70 km-re keletre Pesttől (csendes részeknél kicsit zajos sztereóvétel). Szerintem ennyi az engedélyezett kakaó.Amúgy ott milyen vétel(már ha ott vagy ahol az infonál)?