RADIOSITE Fórum

• Rock FM 95.8

#154367  Szerző: mihalylovics

Gr3g0ry írta:Szólok az illetékeseknek nehogy levigyék a teljesítményt!!!

Jön stereóval(~100km).
Telefonnal meg éppen hogy(fura a tesztnél tisztán szólt ha "balettoztam").

De azt írják hogy hétfő reggeltől már rendesen adnak.
Ennél lejjebb nem hiszem, hogy vinnék, minden jel arra mutat, ez a végleges, csak "önvédelemből" ígérik a jövő hetet.
 #154365  Szerző: Gr3g0ry

Szólok az illetékeseknek nehogy levigyék a teljesítményt!!!

Jön stereóval(ha a széchényíről jön akkor 108km).
Telefonnal meg éppen hogy(fura a tesztnél tisztán szólt ha "balettoztam").

De azt írják hogy hétfő reggeltől már rendesen adnak.
 #154363  Szerző: mate1993

djlacee írta:Megnéztem DX dombon, semmi vétel, ellenben Radio Niederösterreich az van minden mennyiségben
Az Inforádiót korábban tudtad venni a DX dombon?
 #154362  Szerző: mate1993

Itt is jóval erőseb lett a vétel. Már a hifin is stereoban jön, bár érdeke smódon a stereo néha elmegy, de e közben a jelerősség nem változik. Db szinteket sajnos nem tudok írni, de annyi biztos, hogy a szobában telefonon a Slágeren nem áll meg a seeker. Ez viszont teljes sztereóval jön.
 #154360  Szerző: djlacee

Megnéztem DX dombon, semmi vétel, ellenben Radio Niederösterreich az van minden mennyiségben
 #154359  Szerző: szabogabor10

XI. kerület, Kelenföld, földszint, beltéri vétel tökéletes lett. RDS most már könnyedén lejön, bárhogy is rakom a hifi antennát (ami egy sima huzal). Nincs már sztereó sistergés se. Nagyon jótékony a 2 kW. :)
 #154358  Szerző: frekivadasz

Csak azért nem írok helyet, mert ott van a profilomban :)
 #154357  Szerző: markfelt

mihalylovics írta:
admin írta:Megírhatnák mások is, kinél milyen. Meg hogy emlékei szerint jobb-e, vagy rosszabb a régi 95.8 Info-nál?
Erősödött, de állítólag "Még karbantartás van, de vasárnaptól gőzerővel...!" (forrás: FB oldaluk)
Szerintem ez már végleges.

Plusz írhatnál/nátok vételi helyet is mellesleg. Települést (ha Bp, akkor kerülettel) max.
 #154355  Szerző: mihalylovics

frekivadasz írta:Most már itt is vehető, de erősen interferis, a stereo ugrál, pedig a jelszint nem alacsony. RDS semmi, még a PI sincs meg. Ez már a domborzat, meg a Niederösterreich bűne lesz, de itt a térkép szerint nem is kell szólnia.
Meg arrafelé elvileg korlátozva is van, pont az Ö2 miatt.
 #154354  Szerző: mihalylovics

admin írta:Megírhatnák mások is, kinél milyen. Meg hogy emlékei szerint jobb-e, vagy rosszabb a régi 95.8 Info-nál?
Erősödött, de állítólag "Még karbantartás van, de vasárnaptól gőzerővel...!" (forrás: FB oldaluk)
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 50