RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#154380  Szerző: szabogabor10

Chucky írta:Naponta kb összesen 30 percet ( 8-16 óra között) hallgatom Music Fm-et, mert ez szól a cégnél a folyosón/étkezőben.
Ebben a 30 percben gyakorlatilag majdnem ugyanazokat hallom nap mint nap. Ezzel csak az a gondom, hogy még azokat a dalokat is megutálom, amik eleinte tetszettek.

Ezt követi az otthoni "második műszak" a konyhában a Petőfivel szintén kb 20-30 perc összesen. Dettó ugyanaz a fíling.

Nem vagyok tisztában a különféle formatokkal, de szubjektív véleményem szerint nem gondolom, hogy ez a nyerő. S mégegyszer hangsúlyozom, napi 30 perc/ adóról beszélek, nem ülök egész nap a ràdió előtt

Ha ugyan ez lesz az új induló is, akkor köszönöm nem kérem!:)
Pedig szeritenm a Music FM és a Petőfi is jóval változatosabb, mint a Rádió 1 volt.
 #154379  Szerző: Chucky

Naponta kb összesen 30 percet ( 8-16 óra között) hallgatom Music Fm-et, mert ez szól a cégnél a folyosón/étkezőben.
Ebben a 30 percben gyakorlatilag majdnem ugyanazokat hallom nap mint nap. Ezzel csak az a gondom, hogy még azokat a dalokat is megutálom, amik eleinte tetszettek.

Ezt követi az otthoni "második műszak" a konyhában a Petőfivel szintén kb 20-30 perc összesen. Dettó ugyanaz a fíling.

Nem vagyok tisztában a különféle formatokkal, de szubjektív véleményem szerint nem gondolom, hogy ez a nyerő. S mégegyszer hangsúlyozom, napi 30 perc/ adóról beszélek, nem ülök egész nap a ràdió előtt

Ha ugyan ez lesz az új induló is, akkor köszönöm nem kérem!:)
 #154375  Szerző: Sakál

asr27 írta:eddig is két részbe volt, 40-kor és a hírek előtt.
A hírek (óra egész) előtt akkor van, amikor 40-kor nem tud lenni (Music Party és Music Killers idején leginkább)
 #154267  Szerző: Gr3g0ry

Végülis a reklámidőt úgy oszthatják be ahogy akarják a lényeg hogy NE haladják meg a óránkénti limitet.
 #154251  Szerző: Dawe1797

asr27 írta:eddig is két részbe volt, 40-kor és a hírek előtt.
Akkor bocs, lehet, rosszul tudom, de nekem nem rémlik, hogy külön a hírek előtt is lett volna reklám.
 #154249  Szerző: asr27

eddig is két részbe volt, 40-kor és a hírek előtt.
 #154248  Szerző: Dawe1797

Mostanában ezt a kevés reklámot is két részbe szedik (legalábbis délután/este): óra 20-kor és 40-kor vannak a blokkok.
 #154094  Szerző: Gr3g0ry

zenefalo írta:
BroCreSt írta:
censored írta:Téves észrevétel, mintha kicsit megfogytak volna a reklámok?
Eddig sem volt túl sok reklám, nem is értem, hogy tud működni még ez a rádió.
Az Önindítóban szokott több reklám lenni, megfigyelésem szerint.
Mivel az a leghallgatottabb.
 #154088  Szerző: zenefalo

BroCreSt írta:
Az Önindítóban szokott több reklám lenni, megfigyelésem szerint.
 #154086  Szerző: BroCreSt

• 1
  • 231
  • 232
  • 233
  • 234
  • 235
  • 565