RADIOSITE Fórum

• Class FM

#154575  Szerző: djlacee

Tolmácsot kérek
 #154534  Szerző: markfelt

szabogabor10 írta:Érdekes a helyzet. Azért az Emmis szerintem nem ment volna bele az üzletbe, ha nagyon bizonytalan lenne a rádió sorsa. Meglátjuk.
Kíváncsi vagyok, fognak-e változtatni hosszabb távon a rádión.
Előbb derüljön ki, lesz-e egyáltalán hosszabb táv.
 #154531  Szerző: szabogabor10

Csak nehogy továbbadják vajnáéknak a rádiót...
 #154529  Szerző: szabogabor10

Érdekes a helyzet. Azért az Emmis szerintem nem ment volna bele az üzletbe, ha nagyon bizonytalan lenne a rádió sorsa. Meglátjuk.
Kíváncsi vagyok, fognak-e változtatni hosszabb távon a rádión.
 #154528  Szerző: djmarco

admin írta:
djmarco írta:
admin írta:Szerintem ez még nem garancia arra, hogy megmarad.
Nyilván nem garancia, csak nem tudom ki vesz egy rádiót 5 hónapra? Pláne úgy hogy egyszer már elvesztettek egy frekvenciát.
Mondjuk ki tudja a szerződésben milyen feltételek vannak :sealed:
Miért, a Neoval nem hasonló volt a végén?
Ha jól emlékszem ott inkább az anyagi gondok voltak a befolyásolóbb tényezők, bár annak is volt politikai kötődése. Amúgy pedig azt se gondolom hogy egy végiggondolt jó döntés volt.
A sláger rádió zrt-től azért kicsit nagyobb körültekintést gondolok, bár ha jól emlékszem ők se voltak annyira jóba hatóságokkal, szóval ezért sem értem ezt az egész döntést. Meg figyelve a többi rádió zenei arculatváltásait, szerintem sokan számoltak a Class végével. Ha viszont megmarad a Class, akkor érdekes lesz ki merre felé kezd el mozogni, kiket próbál megnyerni.
 #154527  Szerző: markfelt

djmarco írta:
Nyilván nem garancia, csak nem tudom ki vesz egy rádiót 5 hónapra? Pláne úgy hogy egyszer már elvesztettek egy frekvenciát.
Miért, a Neoval nem hasonló volt a végén?
 #154525  Szerző: mikrofonos

Na ezt ki sejtette..... jelentkezzen, aki hallott előzetesen valamit.
 #154524  Szerző: djmarco

• 1
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 510