RADIOSITE Fórum

• Kossuth Rádió

#156502  Szerző: IstvánB

Meccseket miért nem közvetítik rádión? Kocsiban jól jönne.
 #155049  Szerző: djlacee

alexander a Petőfi Rádió topikban írta:...vagy az augusztusban startoló Kossuth hírrádiót
beszúrok most ide egy kérdőjelet
:question:
 #154679  Szerző: djlacee

#153183  Szerző: kukac

admin írta:Te vagy az új kukac, mondhatni.[/i]
kikérem magamnak!
 #152837  Szerző: markfelt

Pasa: Miután publikus felületen estél nekem (többedjére), ezért nyilván illegitim panasz, hogy miért nem írtam privit.

Az imént egy A4-es oldalt gépteltem be, de kitöröltem, mert én továbbra is a kontstruktivitás híve vagyok, ha vitáról van szó, nem pedig egymás félanonim baszogatásáé. Mindenesetre úgy tűnik, abszolút nem ismersz. Én szívesen beszélgetek veled bármilyen formában, ha van kedved, keress. Adjak számot?

Például az nagyon érdekelne, hogy mi a problémáid, sérelmeid alapja? Velem, a fórummal, a portállal. Mert erről lövésem sincs, csak a fikát kapom mindig, és úgy érzem, régóta van valami tüske benned, ami nem tud feloldódni valamiért.

Egyébként meglepődtem, milyen türelmes vagyok, hogy nem rúgtalak ki anno. Meg azon is, hogy átvették a cikkeimet. Kik, hol, mikor?
 #152832  Szerző: mikrofonos

Egyelőre úgy néz ki, hogy csupán lufi volt ez a "Kossuth Rádió átalakul" című téma. Vagy esetleg valaki mégis hallott valami friss- és megbízható infót az ügyben?
 #152829  Szerző: Glenn

admin írta:Némi személyes aspektus: visszavehetnél kicsit az arcodból

Nagy arc, nagy arc, hmm...
Ha egy admin elszáll attól, mert néhány vezető portál átvesz híreket az övéről, és utána tesz a tagságra, akik szépen le is lépnek onnan, miután megmondták a véleményüket, ahhoz mekkora arc kell?
admin írta:Te vagy az új kukac

Ha ez sértés részedről, akkor most 1:1? Csak hát ugye ez nem talált, mert kukac még mindig van odaát, abban a bizonyos orbántakaroggy topikban...
admin írta:egyszer ki lettél penderítve

Na ezt idézd, merthogy ilyen sosem történt tíz év alatt, amióta itt tag vagyok! Csúnya dolog hazudni, pláne egy adminnak. :x
Valójában a választások után elszabadultak itt az indulatok, és mikor beindult a nácizás, akkor én saját magam szüntettem meg a tagságomat. Ez az igazság. (sokan azóta sem tértek ide vissza)
Na erről ennyit. Ez is szomorú, hogy az ilyesmit nem tudod privátban intézni, de nyilván nem érdekel, mert mint mondtad, úgyis lépsz külföldre. :yes:
 #152824  Szerző: LuciFerko

monoszkop írta:Hali! Középhullámon tegnap óta csak három pitty van a pontos időjelzéskor. Vajh mi lehet az oka?
hm. Csak az egyik ST csatorna van bekötve.

Amúgy újra 2000 kW-al mehet Solt, a holland SDR-en ott van nappal is, meg nekem is erősebbnek tűnik.
 #152817  Szerző: monoszkop

Hali! Középhullámon tegnap óta csak három pitty van a pontos időjelzéskor. Vajh mi lehet az oka?
 #152806  Szerző: Gr3g0ry

Szerintem az egészből nem lesz semmi, már beharangozták volna rég.
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 167