RADIOSITE Fórum

• Politika

#155202  Szerző: asr27

az utóbbi hetekben a jobbikban voltak belső viták, ma az LMP-nél, Schiffer adta fel a "harcot".. Gyerekek, így soha a büdös életben nem lesz elzavarva ez a tetves, korrupt, hazug banda!!!
 #155052  Szerző: markfelt

Na, már Soros György irányítja a Vatikánt is vajon?
 #154929  Szerző: kukac

admin írta:Lojalitás, márkahűség. Én is jobban szeretem a BMW-t az Audinál, mondhatni, az Audit utálom, bezzeg a BMW, na az jó!
De amúgy miért baj, ha valaki Fidesz szavazó?
láthatóan nem az a baj, hanem hogy nem mindenki az! ;)
 #154928  Szerző: ayala

az nem baj, ha valaki fidesz szavazó. az a baj, ha gyurcsányozik, mert tönkrevágták az országot. halló, az összes azt csinálja. nem csak az elmúltnyolcévben.
szóval engem -még mindig pártállástól függetlenül- az érdekel, hogy miért támadja ilyen vehemensen valaki a másik tábort, ugyanazért, amit az ő általa favorizált párt is ugyanúgy megcsinál.
 #154884  Szerző: markfelt

Lojalitás, márkahűség. Én is jobban szeretem a BMW-t az Audinál, mondhatni, az Audit utálom, bezzeg a BMW, na az jó!
De amúgy miért baj, ha valaki Fidesz szavazó?
 #154882  Szerző: ayala

Csongii írta:Kár vele foglalkozni Laci. Láthatod, hogy narancsködben lakik. :)
Csak sajnos azt nem tudtuk meg miért. Pedig komolyan érdekelt volna egy olyan ember álláspontja, aki ilyen szellemiségben ragaszkodik A párthoz, és gyűlöli B-t. Nem igazán értem ugyanis azokat, akik nem látják be, hogy minden politikus nagyjából ugyanazt csinálja... pláne, hogy a mostaniak nem csak ugyanúgy a szakadék felé tekerik a 'kormányt', de még nyomnak is egy kövér gázt.
 #154881  Szerző: Csongii

Kár vele foglalkozni Laci. Láthatod, hogy narancsködben lakik. :)
 #154879  Szerző: djlacee

Ez az új taktika? Posztolgatod az értelmetlenebbnél értelmetlenebb képeket, mellyel mindenkit próbálsz lejáratni, aki nem a szent párt híve, és ennyi?
 #154868  Szerző: Glenn

Ez is milyen igaz, ebben a topikban pont tanulmányozható is:

Kép
  • 1
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 519