Sziasztok!
ES, dél-nyugatról.
Szerkesztve:
Rövid ideig spanyol adások jöttek RDS-sel, de pár perc után eltűntek.
Ü.: Sz.
LuciFerko írta: Nekem mostanában csak a 104.5 RTL102.5 szokott jönni.Szia!
Sszilu írta:Sziasztok!Nekem mostanában csak a 104.5 RTL102.5 szokott jönni.
Nagy kedvenceim az olasz tropós vételek, már csak azért is, mert néhány adó, szinte nap, mint nap RDS minőségűre is felerősödik. Az egyik ilyen adó, Castel san Pietro Terme adóállomásról a Radio Monte Carlo, ami alatt időnként, elég gyengén, de feltűnik egy-egy másik adó is. Így sikerült a mai napon a Radio Deejay vétele, amelyről egy gyenge, de azonosítós felvételt is készítettem.
91,4 MHz V, Radio Deejay, Gemmano/Monte Gardo (rn), 1 kW, kb. 571km:
https://onedrive.live.com/redir?resid=7 ... file%2cmp3
Üdv.: Szilárd
Kovi02 írta:A tartózkodási helyeit nézve azt hittem, hogy a vétel nem Bp-en történt, de a szövegből egyértelmű.benko5009 írta:Ha a 89,5 Music FM kiesett,akkor hogyan foghatta a Music FM-et?szabogabor10 írta:Előbb volt adókiesés, BP-n a 89.5-ön egy magyar nyelvű beszélgetős rádiót fogtam sistergősen. Nem a Kossuth, az tuti. Mi lehet az?MUSIC FM
Üdv.: Balázs![]()
Szerintem foghatta inkább az SzMR-t a 89,6-ról.(bár,ha nem hangolta félre,akkor nincs tippem,lehet esetleg kábelfreki)
benko5009 írta:Ha a 89,5 Music FM kiesett,akkor hogyan foghatta a Music FM-et?szabogabor10 írta:Előbb volt adókiesés, BP-n a 89.5-ön egy magyar nyelvű beszélgetős rádiót fogtam sistergősen. Nem a Kossuth, az tuti. Mi lehet az?MUSIC FM
Üdv.: Balázs
szabogabor10 írta:Előbb volt adókiesés, BP-n a 89.5-ön egy magyar nyelvű beszélgetős rádiót fogtam sistergősen. Nem a Kossuth, az tuti. Mi lehet az?MUSIC FM