RADIOSITE Fórum

• Dankó Rádió

#156059  Szerző: Gyurii

Küldtek választ, hogy az AH szerint nincs hiba. (Nem változott semmi!) :troll: :hit:
 #155617  Szerző: Gyurii

Pihe írta:91.4-en csend van, reggel óta üresen megy.
Írj az ügyeleti email-címre! Én is megtettem, válaszoltak pár órán belül, bár még nincs változás az észrevételemmel kapcsolatban! Bízom benne, hogy jövő héten "orvosolja" az AH. :megusta:
 #155602  Szerző: Pihe

91.4-en csend van, reggel óta üresen megy.
 #155263  Szerző: Gyurii

Gyurii írta:Na, tegnap éjszaka írtam az ügyeleti email címre egy levelet, benne azzal hogy nem jön le az RDS, meg nem csatlakozik a többiekkel hálózatba az AF 100,9-nél. Eddig nincs válasz.. :| :fuckyou:
Nem frissített a telóm! :hit: 2 üzenet is jött a Műszaki osztályról Antenna Hungária orvosolni fogja a problémát! :shock: :party:
 #155261  Szerző: Gyurii

Na, tegnap éjszaka írtam az ügyeleti email címre egy levelet, benne azzal hogy nem jön le az RDS, meg nem csatlakozik a többiekkel hálózatba az AF 100,9-nél. Eddig nincs válasz.. :| :fuckyou:
 #152902  Szerző: Gyurii

admin írta:Akkor szar munkát végeztek. Írj az MTVA-nak, ha van kedved.
Egy hulladek az egesz.. Tukrozi a magyar radiozast, stb.. :D
 #152810  Szerző: markfelt

Akkor szar munkát végeztek. Írj az MTVA-nak, ha van kedved.
 #152809  Szerző: Gyurii

Érdekes ez a 100,9

Szobámban a hifin egyből lejön az RDS PTY-vel, viszont autóban semmi... :stare:

AF PI kód miatt szintén zenész. :gülü2:
 #152736  Szerző: Kovi02

joe írta:100,9 V polár, de az RDS nincs jól beállítva, az adó nem sugároz PI kódot !!!
Tehát,pld RDS-SPY on az RDS PI 0000?(SDR-en meg nem ír ki semmit,mint pld itt: Kép ?)
 #152735  Szerző: joe

100,9 V polár, de az RDS nincs jól beállítva, az adó nem sugároz PI kódot !!! - a 94,2 H polár, nálam (46 km-re az adótól) RDS vétel nincs. Joe
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 81