RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#155961  Szerző: djlacee

Az viszont biztos, hogy amit a Rádió1 "4 évig tartó zenei sötétség"-nek nevezett, az nem más, mint friss, változatos zenei kínálat. A Music FM tényleg friss zenéket játszott, és játszik most is, pont annyira, mint egy bármilyen nyugatabbra levő rádió (ami nem European Hit Radio)
 #155960  Szerző: djlacee

"szar moslék pop" = pénz
nekünk tetsző dance ≠ pénz

sajnos
 #155958  Szerző: Gr3g0ry

asr27 írta:A divatpopra ott a R1 meg a Petőfi. Nem értem miért helyesled, hogy itt is a szar moslék pop folyik egyfolytában. Korábban azt írtad, hogy te is inkább a Dance zenét kedveled....
A Dance zene egyáltalán nem egy szűk réteg számára hallgatható, ellenben az Rnb-vel meg a hard rockkal.
Ismerőseim körében hallgatja a Dance-t a 15 évestől az 50 évesig mindenféle korosztály.
vagy itt tényleg ennyire divat lett az elektronikus zene bojkottálás?! :unott:
Ugyanmár bármenyiszer hallgathatod a easy love-ot,sorry-t,Hideaway-t,és társait.
Amúgy egy ügyes tálalással bárkivel meglehet szeretettni a Dance-t is úgy ahogyan a rockot.
 #155955  Szerző: asr27

djlacee írta:
Dani írta:Egyre siralmasabb lett napközben a MusicFM zenei téren... Egyre több pop és RnB "sláger", egyre kevesebb dance/house szám... A mixeket nem beleértve egyre hallgathatatlanabb lett... Sajnálom, hogy ez lett belőle. :(
Szerintem meg egyre jobb :) végre nem csak egy szűk rétegre koncentrál
A divatpopra ott a R1 meg a Petőfi. Nem értem miért helyesled, hogy itt is a szar moslék pop folyik egyfolytában. Korábban azt írtad, hogy te is inkább a Dance zenét kedveled....
A Dance zene egyáltalán nem egy szűk réteg számára hallgatható, ellenben az Rnb-vel meg a hard rockkal.
Ismerőseim körében hallgatja a Dance-t a 15 évestől az 50 évesig mindenféle korosztály.
vagy itt tényleg ennyire divat lett az elektronikus zene bojkottálás?! :unott:
 #155954  Szerző: szabogabor10

95,3-ra vagy 98,6-ra (vagy DAB+-ra) kéne egy Face stílusú kereskedelmi rádió, ami mondjuk tovább bírja 2-3 évnél.
 #155952  Szerző: djlacee

Dani írta:Egyre siralmasabb lett napközben a MusicFM zenei téren... Egyre több pop és RnB "sláger", egyre kevesebb dance/house szám... A mixeket nem beleértve egyre hallgathatatlanabb lett... Sajnálom, hogy ez lett belőle. :(
Szerintem meg egyre jobb :) végre nem csak egy szűk rétegre koncentrál
 #155951  Szerző: Dani

Egyre siralmasabb lett napközben a MusicFM zenei téren... Egyre több pop és RnB "sláger", egyre kevesebb dance/house szám... A mixeket nem beleértve egyre hallgathatatlanabb lett... Sajnálom, hogy ez lett belőle. :(
 #155832  Szerző: tibi999

szabogabor10 írta:"Szerelmes topsláger"
Jajj de bántja a fülem...
nekem bármilyen formában bántja a fülem. és nem hagyják abba!
a "kedvencem", amikor az MK-ban nyomatják ezt a topsláger dumát egy teljesen rétegzenére... vicc. :)
 #155761  Szerző: szabogabor10

"Szerelmes topsláger"
Jajj de bántja a fülem...
 #155667  Szerző: ayala

asr27 írta:Egyébként ma Kiss Márti sem volt, meg ha jól emlékszem már a múlt hétvégén sem
Szabadságon van. Tegnap pont akkor hallgattam bele, amikor István Dani felhívta, kis helyzetjelentés erejéig.
  • 1
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • 230
  • 565