RADIOSITE Fórum

• Gong Rádió

#156442  Szerző: Gr3g0ry

Ha jól hallottam rádiósképzés indul(saját munkatársakkal karöltve). :roll:
 #156194  Szerző: markfelt

Könnyebb megtalálni itt.
 #156191  Szerző: jimmer

igazából mindkettőbe tartozik, mivel van Gong Rádió (2-3 freki vidéki adás eltérően a központi adástól) és van Gong FM (KKmét, Nagykőrös) és van Gong Rádió Csongrád 4 óra teljesen saját műsorral. Utóbbi helyi, Gong Rádió 2-3 frekivel megint nem körzet mivel egyenként helyi frekvenciák, pont ezért kell külön műsort csinálni, mert MT nem engedte hálózatba kapcsolódni.
 #156189  Szerző: forlife70

Hogy-hogy átkerült a Gong-topik a "Körzeti rádiók"-ból a "Helyi rádiók" --> "Dél-Alföld" könyvtárba? Sajnos, továbbra is nyomokban körzeti sajátosságokat tartalmaz... :D
 #152966  Szerző: Gr3g0ry

Mintha a csongrádi adásnál akadt valami gubanc:olyan akadozás van mintha a cpu lenne leterhelve.
 #152912  Szerző: RDS

farkasgabor74 írta:Sorolhatnám 2 oldalon keresztül a Gong szakmai hibáit, de úgy sem érdekel senkit. Ezek olyan hibák, melyeket egy kezdő rádió követ el, de az igényesek közülük pár héten belül kijavítják azokat. A Gong nem. Szerintem észre sem veszik. Nagy gond van a zenei szerkesztéssel, a programminggal, a műsorvezetéssel, az adásazonosítókkal vagy inkább azok használatával.
A Gong évek óta állandó! Azaz a színvonal nem emelkedett 20 éve...
 #152449  Szerző: farkasgabor74

Sorolhatnám 2 oldalon keresztül a Gong szakmai hibáit, de úgy sem érdekel senkit. Ezek olyan hibák, melyeket egy kezdő rádió követ el, de az igényesek közülük pár héten belül kijavítják azokat. A Gong nem. Szerintem észre sem veszik. Nagy gond van a zenei szerkesztéssel, a programminggal, a műsorvezetéssel, az adásazonosítókkal vagy inkább azok használatával.
 #152448  Szerző: farkasgabor74

Magánvélemény: Sose fogom megérteni, hogy mit miért tesznek a Gongban. Ha nem is az igénytelenség csimborasszója, amit művelnek, de azért egy 20 éves piacvezető rádiótól teljesen mást vár az ember. A szakmai szabályok semmibe véve, a jó ízlés és az arányok mellőzve.

Egy észrevétel... a teljesség igénye nélkül.

A hétköznap 17 órakor kezdődő magazint műsort - ha már pályázati pénzből készül - tessék igényesen elkészíteni és megvágni. A több részes beszélgetések elején és végén ugyanúgy illik le és felkonfot használni, mert az időközben bekapcsolódó hallgató azt sem tudja hol jár és miről van szó. Nem mellesleg egyetlen frekvencia azonosító sem szól az adott órában. Elég nagy baj, hogy a magazinműsornak nincs önálló szignálparkja, de hogy abban az órában a Gong arculati elemei sem szólnak, az egyszerűen igénytelen. Jaj és még ... A riportok, beszélgetések hangminősége sokszor irritálóan gyenge.
 #151561  Szerző: Ivoa

Kovi02 írta:
Ati7 írta: Budapesttől-Szegedig
Az jó,hogy ezt ismételgetik,Bp-n egész jól,hallgathatóan szól,de Szeged és környékén be se jön(se a 87,6 se a 88,7 még a 99,6!! szól valamennyire)
Nem tudom, ezt miért mondogatják, kb. Félegyházáig szól el úgy Dabastól. Onnan nincs semmi, csak a Sirius, meg a kisteleki Rádió 7.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 52