Elindult az új weboldalunk, és ezzel egyidejűleg mobilos applikációnk is, ami elérhető Androidra és iOS-re is.
További infók: www.radio88.hu
További infók: www.radio88.hu
csakiattila írta:Tegnap este elszállt az adásgépünk. A hangkártya beállításokkal küzdöttünk, ezt láthattátok.Kisült egy hangkártya?
ayala írta:az arra érzékenyeknek jelezném, úgy tűnik, küzdenek némi technikai problémával, tessék nézni/hallgatni a harcot!Éterben nem volt gond,megnéztem.
http://www.radio88.hu/webkamera/webcams.html
nem tudom, vajon az éterben is csend van, vagy csak a stream-en?
Gr3g0ry írta:Mint külsös: Esélyes hogy: ' rename'?Ó, hát amikor aktuális volt, el is siklottam a kérdésed felett. Igen, szinte borítékolható a "rename". Azért a sok hasonlóság. Sőt, úgy hallani az egykor a Rádió Pluszt megalakító ex-Rádió88-as kollégákkal is szent a béke, és mivel a Pluszra is nagy az igény, a három rádió fuzionálni fog, ők lesznek a Rádió87 Plusz 1. Már csak azért is zseniális a névválasztás, mert hálózatba lesznek kapcsolva, és egységesen a 87.1-es frekin lesznek majd foghatóak, gyakorlatilag a fél országban, mátraverebélyi központtal.
ayala írta:Szerintem az r1-nek kéne változtatni,ezek az elemek a 88-on már több éve megvoltak,amikor feltűntek az r1-en(ráadásul ott nem is hangzik ilyen jól). Amúgy néha a playlist is ugyanaz,régebben volt,hogy 1 órán keresztül 2 perces késéssel ment az r1-en,ami a 88-on.oldman írta:Ugyanaz vezet műsort, mint aki a szignálokat mondja!A napokban jártam Szegeden. Régen sokat hallgattam ezt a rádiót, így odakapcsoltam... sajnálattal hallottam, hogy rengeteg arculati elem megegyezik a pécsi Rádió1-en hallhatóakkal. Nyilván, mert ugyanaz a társaság csinálja, így nem nyúlásról van szó, de ez így gáz. Nem tudom, melyiken voltak előbb, de költséghatékonyság ide, vagy oda, a Rádió88-nak ennél egyedibbnek kellene lennie - mint Te is fogalmaztál, nem méltó hozzá.
Vagy a szignálokat, vagy a műsorvezetőt kéne lecserélni. Szerintem nem méltó egy ilyen kaliberű rádió esetében a mostani megoldás. A csaj egyébként rendben van.
oldman írta:Ugyanaz vezet műsort, mint aki a szignálokat mondja!A napokban jártam Szegeden. Régen sokat hallgattam ezt a rádiót, így odakapcsoltam... sajnálattal hallottam, hogy rengeteg arculati elem megegyezik a pécsi Rádió1-en hallhatóakkal. Nyilván, mert ugyanaz a társaság csinálja, így nem nyúlásról van szó, de ez így gáz. Nem tudom, melyiken voltak előbb, de költséghatékonyság ide, vagy oda, a Rádió88-nak ennél egyedibbnek kellene lennie - mint Te is fogalmaztál, nem méltó hozzá.
Vagy a szignálokat, vagy a műsorvezetőt kéne lecserélni. Szerintem nem méltó egy ilyen kaliberű rádió esetében a mostani megoldás. A csaj egyébként rendben van.