Tegnap (újra) elkezdtem hallgatni a Rise FM-et online, és most már én is egyre inkább azon a véleményen vagyok, hogy igenis kell egy jó dance-rádió FM-en is!
Csak a 89.5 Music FM!!!
nyikolaj írta:Érdekes cikk.. Interjú az egykori V-tech tagjával.Akkor V-tech lenne kihagyni. (Bocsi.)
http://fulesbagoly.blog.hu/2016/06/12/g ... ul_szamoca
nyikolaj írta:Miskolcon rég óta csend van a piaci palettán.. Utoljára az Ozone indult..Lassan 3 éve. Véleményem szerint jó lenne elővenni a 93.6 mhz-et.. mint közösségi frekit,és egy borsodi talk formátomú(független.politikától,vallástól mentes) rádiót elképzelni,helyi tematikával,helyi zenészekkel stb.. Hasonlót mint anno Debrecenben a Civis rádió volt.Sopronban is csend, és hullaszag van, nyugi, utoljára a Corvinus Rádió helyett lett Katrádió...
Wolfman írta:Tényleg, miért? A B203 itt a volt Sláger/NeoFM-frekvenciákat jelöli, ugye?A B203 jelenleg a Kossuth rádió PI-je, és frekvenciakészlettől függetlenül régen is az volt, viszont mivel az CCIR-re pont az "első magyar rádió" került fel utoljára, és a B201 és B202 már foglalt volt, maradt ez a megoldás. Ez volt a legegyszerűbb akkor. A B206 a Sláger/Neo FM PI-je volt mindig is, majd manapság a Dankóé.
Wolfman írta: Kereskedelmiek a közszolgálati muxon? Furán hangzik.Fura, sőt szokatlan, de szerintem világos szabályozás mellett, különös tekintettel a pályáztatásra, és a fizetendő díjak címzettjére még működhet is.
BMáté írta:az MR1 miért B203?! (ismerem az okát, csak mint költői kérdés)Tényleg, miért? A B203 itt a volt Sláger/NeoFM-frekvenciákat jelöli, ugye?
BMáté írta: Mivel ez lenne az úgynevezett MTVA MUX, ezért ki lehetne alakítani egy olyan szerződéses konstrukciót, ahol a két további helyre pályázó kereskedelmi csatorna nemcsak az AH-val, hanem az MTVA-val is szerződik 7+5, vagy akárhány évre.Kereskedelmiek a közszolgálati muxon? Furán hangzik.