Kovi02 írta:Eddig hol volt?LuciFerko írta:A Rádió 90 megy még?Megy,visszament a 93,6-ra és nagyobb teljesítményt kapott.
Kovi02 írta:Eddig hol volt?LuciFerko írta:A Rádió 90 megy még?Megy,visszament a 93,6-ra és nagyobb teljesítményt kapott.
LuciFerko írta:A Rádió 90 megy még?Megy,visszament a 93,6-ra és nagyobb teljesítményt kapott.
joe írta:Köszi a megerősítést !benko5009 írta:A Zakarpattya FM megváltoztatta a PI kódját.Én erre fel sem figyeltem...de valóban így van
Az eddigi 6705 helyett most 6A01
benko5009 írta:A Zakarpattya FM megváltoztatta a PI kódját.Én erre fel sem figyeltem...de valóban így van
Az eddigi 6705 helyett most 6A01
blue írta:Digi FM nagyon torzít most. Nem tudom milyen ott a technika, de a 107,9-en kb 64kb/s-al megy a Digi FM, jelen pillanatban idegen adás megy itt (vésszene?)...Nálam is torzít,az RDS lett nagyon túllökve,eddig az RDSSPY nem vette le(csak még a ProFM-es időszakban),most meg részletekben,de lejön.
joe írta:Meg akartam mutatni a képet a gyulai Rádió múzeum tulajdonosénak , de nem volt internet és nem sikerült. Van Gyulán egy rádió múzeum a Kossuth Lajos utcában, gondolom láttad már de aki arra jár feltétlen nézze meg.rulek írta:Letöltöttem a RadioSure-t és azon szoktam halgatni a szerb és romániai magyar adókat. Sokkal jobbak mint amit itt Eleken Békés megyében foghatók. Talán Joe városának a rádiója kivétel a Torony rádió. Kocsiban és a hifin legtöbbször azt halgatom.- tiszta falurádió "feelingem" van, ha a Toronyt hallgatom...ömlesztve minden szól a "pléh bíróból"...