RADIOSITE Fórum

• Szinva Rádió - Miskolc - 99.5 MHz

#15954  Szerző: Zoey

Na most akkor én azt nem értem, hogy hogy hívják ezt a rádiót? Én eddig csak Origónak hallottam. Vagy két adó megy ugyanazon a frekvencián? És nem terveznek több műsort egyébként? Amúgy jók a zenéik...
 #15950  Szerző: hdshouter

Április 4. Szombat:
Park Rádió bakelitparti - Grizzly Music Pub (Miskolc, Városháztér 1. - Virágórától 50 méterre)
A belépés díjtalan!
 #15862  Szerző: tomazo

itc tetején van, de a belváros egy bermuda háromszög.rádiós szempontból. a papszeren van valami ház ami valószínüleg ólommal van kibélelve mert úgy árnyékol... pár száz méter távolságban már szinte nincs jel egy csíkban. hát ez van. mondjuk aki a kilátóról ad annak is vannak foltok. soha nem fogom megérteni, hogy aki a kilátót tervezte miért nem tette egy rádiós szempontból is jó helyre.
 #15661  Szerző: Szepi

Úgy tudom az Uitz - Korvin kereszteződésben levő 10 emeletes tetején. (a volt Ifjúsági Áruház mögöttin).
 #15658  Szerző: Zoey

Jól szól, bár nálunk a belvárosban nem nagyon jön be. De ha igen, akkor zsírul szól :) Hol az antennájuk, hogy a belvárosban nem tiszta az adás?
 #15657  Szerző: operator

tomazo írta:
operator írta:Milyen adásprocesszor van? Mert nem nagyon lehet észrevenni hogy rajtavan mondjuk nem is a hangzás számít itt leginkább, hanem a zene...
http://www.broadcastwarehouse.com/bw-br ... 12/product
Jólnézki! ahogy így autóban észrevettem olyan hangzása van mint az express-nek
 #15088  Szerző: hdshouter

operator írta:Milyen adásprocesszor van? Mert nem nagyon lehet észrevenni hogy rajtavan mondjuk nem is a hangzás számít itt leginkább, hanem a zene...
(bocs, időközben szerk. mert félreértettem) :-D
 #15078  Szerző: operator

Milyen adásprocesszor van? Mert nem nagyon lehet észrevenni hogy rajtavan mondjuk nem is a hangzás számít itt leginkább, hanem a zene...
 #14050  Szerző: tomazo

Obladioblada írta:
tomazo írta:ez aztán a visszhang, senki nem reklamált, hogy délelött nem ment az adás :)
Miért? Szerinted hallgatja valaki? :P
mi ketten biztos :hehe:
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 30