RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#15731  Szerző: Obladioblada

Zoey írta:Már nem azért, de nem úgy volt, hogy múlt héten eremény születik az Advertum üggyel kapcsolatban? Hogy kapnak-e 5 milliárdod, vagy sem. Azóta mi a helyzet?
De úgy volt, csak azóta történtek érdekesebb dolgok is a magyar politikában, és azzal vannak elfoglalva, nem holmi garanciavállalásokkal, ja és mindezt kormányülésen tárgyalták volna, most meg új kormány lesz, és ki tudja az majd fogja e tárgyalni. Bár jelenleg úgy néz ki, hogy Veres Jani is repül, mert Bajnai nem akarja, és az is rögtön egy új helyzet Nyíregyházán (elzáródik a pénzcsap), de nem megyek bele jobban, mert már így is nagyon belementem. A lényeg, hogy megint mi szopunk... Mi, akik alig várják, hogy ők szopjanak. Ez egy ilyen világ.

Én gondoltam rá, hogy megkérdem a "kormiszóvicsajszit", hogy mégis mikor akarják tárgyalni, de a fentiek miatt elnapoltam a dolgot.
 #15726  Szerző: Zoey

Már nem azért, de nem úgy volt, hogy múlt héten eremény születik az Advertum üggyel kapcsolatban? Hogy kapnak-e 5 milliárdod, vagy sem. Azóta mi a helyzet? ERedmény nincs, a rádió szól... nem értem én hogy nem lehet azt az antennát leszerelni...
 #15725  Szerző: Obladioblada

Most komolyan. Pénteken lesz pontosan 1 hónapja, hogy az NHH elhallgattatási kísérlet vitt véghez. Azóta mit csinálnak? Ők az NHH...
 #15685  Szerző: Obladioblada

VidámSrác írta:pszt! ez vajon a vihar előtti csend? :oops:
Lehet. Bajnai (nem maffiamódszerekkel) Gordonka, majd odasóz. :blush:
 #15671  Szerző: mg

nyikolaj írta:Egyébként az mr1 nem türelmetlenkedik a 102.6 miatt?Ők is tehetnének lépéseket nem?
amíg nem indítják el, addig gondolom nem érdekli őket, asszem, még sehol nem indultak az új frekik (legalábbis Vásárhely 90.8 nem)
az is kérdés, hogy ha jól sejtem, akkor az új frekiket csak felajánlotta nekik az ORTT, de mivel pont hogy kisebb költséggel szeretnék sugározni a Kossuthot, az se biztos, hogy elfogadják.
 #15670  Szerző: nyikolaj

Egyébként az mr1 nem türelmetlenkedik a 102.6 miatt?Ők is tehetnének lépéseket nem?
 #15583  Szerző: Johnny

Advertum Pictures bemutatja:

go go goskolc,

...a mutyi király ajánlásával.
hamarosan a bíróságokon
:sealed:
 #15575  Szerző: Galaxy

Kedves Rádiós Társak!

Egy sajnálatos lopás történt, a kollegámtól egy rádióhoz való kiszállás alkalmával út közben eltulajdonítottak egy Elenos ETG1000 típusú 1kW-os adóberendezést. Otthon betette a csomagtartóba a szerszámokkal és minden egyébbel együtt, megérkezéskor pedig konstatálta hogy a kisteherautó csomagtere nyitva van és az adó nincs meg. Mivel az magától nem nyílik ki, és az adó nem potyog csak úgy ki az utcára, így egyértelműen bűncselekményről van szó.
Kérek mindenkit, aki esetleg mozog ilyen körökben, vagy ismer olyan embert, akinek tud szólni, az tartsa nyitva a szemét, és ha olyan embernél lát ilyen adót, akinek biztos hogy nem kellene olyanja legyen, vagy eladásra kínálnak bárkinek ilyet, vagy bármit tud esetleg róla, az kérem nekem itt a fórumon pü-ben, vagy emailben a radio@galaxyfm.hu címren, vagy a 06-30-431-4721-es számon jelezze mindenképpen!

Nagyon köszönöm!

(elnézést azoktól akiket zavar, hogy beírtam ezt több frekventált topikba is, de fontos eléggé…)
 #15424  Szerző: VidámSrác

Nagy Szabolcs, Advertum vezető:
Emlékezetes nap ez. Azért kezdtünk el dolgozni a futballban, mert segíteni akartunk.
miért is érdekes ez a mondat? talán azért, mert múlt időben van? :lol: :lol:
  • 1
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 222