RADIOSITE Fórum

• Ionoszférikus terjedések (ES)

#156779  Szerző: joe

Sajnos itt erős tropó is van déli irányból, szerbek lenyomják Líbiát :(
 #156777  Szerző: Kovi02

88,1 és 90,9 arabok!!
 #156775  Szerző: LuciFerko

joe írta:Jó reggelt - sáv alján Izrael!!! :D
6:30kor az OIRT sáv alja éledezett, 66.05 66.3-on jött a Rossii.
 #156764  Szerző: Sszilu

benko5009 írta:
Sszilu írta:OFF:

Sziasztok!

Elnézést, hogy ide írtam a kérdést! Az új "fmscan.org" oldalon nem bírom előhozni az RDS PI oszlopot. Nyilvánvaló, hogy a "columns" pont alatt be tudom jelölni, de ennek ellenére nem jelenik meg. Tudna valaki segíteni?

Előre is köszi, ü.: Szilárd
A bejelölés után nyomj egy "submit query"-t hátha segít

Egyébként most hogy néztem, alapból ott van a PI (Mozilla Firefox)

Üdv.: Balázs
Szia Balázs!

Köszönöm, ezek szerint csak az Opera böngészőmmel nem működik rendesen (és Edge-vel pedig egyáltalán nem megy), vagy a Win10 lehet a ludas. Letöltök egy Firefoxot...

Szerkesztve: Nálam Firefoxszal sem lehet előhozni a PI-t. :(

Üdv.: Szilárd
 #156754  Szerző: benko5009

Sszilu írta:OFF:

Sziasztok!

Elnézést, hogy ide írtam a kérdést! Az új "fmscan.org" oldalon nem bírom előhozni az RDS PI oszlopot. Nyilvánvaló, hogy a "columns" pont alatt be tudom jelölni, de ennek ellenére nem jelenik meg. Tudna valaki segíteni?

A bejelölés után nyomj egy "submit query"-t hátha segít

Egyébként most hogy néztem, alapból ott van a PI (Mozilla Firefox)

Üdv.: Balázs
 #156752  Szerző: Sszilu

OFF:

Sziasztok!

#156737  Szerző: Kovi02

LuciFerko írta:Itt azért nem volt olyan hű de erős egyik sem. amúgy érdekes, nekem északabbról jöttek állomások akkor, mikor Kovinál Tbilisskaya :)
Nálam egyszerre szólt minden,Kuban körzet,Fehéroroszország és Kijev környéke. Nálam se voltak olyan erősek az adók,csak a 68,51 68,36 és a 66,2 jöttek nagy térerővel,meg kis ideig a 67,97 és a 67,37.(majd kíváncsi leszek,mi lesz az OIRT-ra méretezett antennával,mert ez a CCIR yagival jött össze)
 #156736  Szerző: LuciFerko

Itt azért nem volt olyan hű de erős egyik sem. amúgy érdekes, nekem északabbról jöttek állomások akkor, mikor Kovinál Tbilisskaya :)
 #156735  Szerző: Kovi02

OIRT-on a 66,2 Tbilisskaya és a 68,51 Armavir-i adó percek óta teljesen stabilan.(Armavir már vagy fél órája helyi térerővel)
  • 1
  • 252
  • 253
  • 254
  • 255
  • 256
  • 552