RADIOSITE Fórum

• Ionoszférikus terjedések (ES)

#156820  Szerző: Kovi02

Sszilu írta:Sziasztok!

Jelenleg is Algéria, Spanyolország, Marokkó!

Ü.: Sz.
Nálam csak Spanyolország és Algéria jött+ velük egyidőben egy RDS nélküli arab a 89,8-on(ti vettetek ilyen adót? nem Marokkó volt),és mellette arab ima a 89,9-en.(talán Algéria 500W-tal)
 #156812  Szerző: Sszilu

Sziasztok!

Jelenleg is Algéria, Spanyolország, Marokkó!

Ü.: Sz.
 #156797  Szerző: Gr3g0ry

LuciFerko írta:
Gr3g0ry írta:
LuciFerko írta:87,5-ön fogtam egy román kalózt, az a tipikus Manele ment :) gondolom a Duna-Delta vidékéről jött.
Olyan mint a "Mynele tv"? :D
igen :D Amúgy némelyik számnak olyan törökös a hangzása, hogy akár egy bazárban is szólhatna. :D
OMG.Néhány üzletnél elszól az biztos,de nálam nem jött annak ellenére hogy itt szól néhány román adó(egyikük miatt nem jön be a sláger).:D
Arrafelé a "ideiglenes adók" meddig szólnak(úgy általában)? :D

Kovi: Talán annyira nem kellene hangoztatni szerintem. :sealed:
 #156796  Szerző: Kovi02

LuciFerko írta:87,5-ön fogtam egy román kalózt, az a tipikus Manele ment :) gondolom a Duna-Delta vidékéről jött.
Felvetted?
 #156795  Szerző: LuciFerko

Gr3g0ry írta:
igen :D Amúgy némelyik számnak olyan törökös a hangzása, hogy akár egy bazárban is szólhatna. :D
 #156794  Szerző: Gr3g0ry

#156789  Szerző: LuciFerko

87,5-ön fogtam egy román kalózt, az a tipikus Manele ment :) gondolom a Duna-Delta vidékéről jött.
 #156787  Szerző: Kovi02

joe írta:Közben már Algéria :)
Nálam Algéria nem jött,helyette voltak oroszok OIRT-on,CCIR-en meg 91,0 Yle X .
  • 1
  • 251
  • 252
  • 253
  • 254
  • 255
  • 552