Minden szavával egyetértek, de azért remélem, a GPS nem kerül át ide. 
https://www.facebook.com/mariaradio/vid ... 496950736/

https://www.facebook.com/mariaradio/vid ... 496950736/
mlaszlo írta: Ehhez azt is tudni kellene, hogy merre 40 km. Nyugati irányba ugyanis a városhatárt elhagyva 10 km után már alig jön.Az autórádiók nagy hátránya a főleg egy nyúlfaroknyi vertikális antenna. ( már elnézést, hogy ilyet feltételezek vevőként, de a mobilitást alapul véve )
RatFM írta:Ehhez azt is tudni kellene, hogy merre 40 km. Nyugati irányba ugyanis a városhatárt elhagyva 10 km után már alig jön.Gr3g0ry írta: De ez mennyire lehet jó kb 10-20km?Pestől 40km-re egy úgymond 3 forintos "sport" rádión is tisztán jön még beltéren is.
Egyedül a horizontális miatt kell a fülhallgató zsinórját kitenni vízszintbe.
Jó lesz az így nekik !
Gr3g0ry írta: De ez mennyire lehet jó kb 10-20km?Pestől 40km-re egy úgymond 3 forintos "sport" rádión is tisztán jön még beltéren is.
admin írta:Én örülök, hogy vannak.De ez mennyire lehet jó kb 10-20km?
Ha a Széchenyiről 110 wattal adhatnának, akkor a Gellértről ennek minimum a húszszorosával kellene, legalábbis ez más frekiknél így szokott lenni.
Kivétel a 88.8, vagy csak nincs pénzük nagyobb adóra?
A Széchenyi-hegy, Remiz nem opció?
Pasa írta:110W teljesítménytől ne várjunk csodát.admin írta:Valóban Citadella egyelőre. Egyébként az indulás óta javult a vétel.Facebookon elhangzott már pár napja, hogy honnan és mennyivel megy. Viszont elképesztően gyenge, gyakorlatilag Budapesten még sosem volt ilyen kis térerejű helyi adó. Reptérnél is alig zörög, sőt városszerte belever a nyitrai adó. A C annak idején jóval erősebb volt, de még a 96,8 is. A 94,2-höz képest is nagy a visszaesés. Ha így marad, elkárhoznak az üzemeltetők.![]()
Nekem ez az adás nem hiányzik, ennek ellenére szerintem ez szégyen...
Pasa írta:Facebookon elhangzott már pár napja, hogy honnan és mennyivel megy. Viszont elképesztően gyenge, gyakorlatilag Budapesten még sosem volt ilyen kis térerejű helyi adó. Reptérnél is alig zörög, sőt városszerte belever a nyitrai adó. A C annak idején jóval erősebb volt, de még a 96,8 is. A 94,2-höz képest is nagy a visszaesés. Ha így marad, elkárhoznak az üzemeltetők.És így is marad az ideiglenes felállás, de PSSST nem mondtam semmit !![]()
Nekem ez az adás nem hiányzik, ennek ellenére szerintem ez szégyen...
admin írta:Valóban Citadella egyelőre. Egyébként az indulás óta javult a vétel.Facebookon elhangzott már pár napja, hogy honnan és mennyivel megy. Viszont elképesztően gyenge, gyakorlatilag Budapesten még sosem volt ilyen kis térerejű helyi adó. Reptérnél is alig zörög, sőt városszerte belever a nyitrai adó. A C annak idején jóval erősebb volt, de még a 96,8 is. A 94,2-höz képest is nagy a visszaesés. Ha így marad, elkárhoznak az üzemeltetők.