RADIOSITE Fórum

• Híd Rádió - Telkibánya - 100.6 MHz (12:00-16:00)

#15721  Szerző: Obladioblada

Nagyon szomorú, de nézzük a tényeket és a számokat. Az ortt borsodban kiírt 7 darab frekvenciára pályázatot, két-három éve. Ebből egyet elvitt a Gold fm (egyedüli miskolciként, sztori ismert), egyet, a mezőkövesdit, az Európa (de minek, mikor állítólag ott is a miskolci szar megy és nem hallgatja senki), ötöt pedig ugyanaz a banda, csak más-más néven (ezek közül négy Express lett egy pedig Híd). 7 rádió, melyek közül egy sincs ami normális lenne. Vagy szar, vagy nincs rajta műsor, vagy már véget is ért. És itt jön az, hogy az ortt joggal mondja nekünk borsodiaknak, hogy miért sírtok, van elég rádiótok, csak hát sajnos odafentről nem látnak le ilyen messzire és nem érzik át... Mi pedig szomorkodhatunk, hogy kis odafigyeléssel, és dolgozni akarással, nem csak pénzkivétellel, milyen frankó rádiót lehetett volna csinálni ebből is, meg a többiből is.
 #15719  Szerző: paradigm

9 millió forint nem kompenzálja az Express veszteségeit, úgyhogy nem volt ez olyan jó üzlet. Meg ez a francos szabályozás, hogy 4 órányi "helyi" műsort is adni kell, ejjejj. Sehogy nem jó ez.
Azonban végiggondolva jó döntés ez. Csináljunk a frekvenciánkon egy "hallgathatalan" rádiót. Ha ez sikerül, akkor a másik frekvenciánkat fogják hallgatni, vagyis van is konkurencia meg nincs is. Tipikus miskolci mentalitás ez, nem kell messzire menni. Akinek még rémlik a Rádió Gaga és Sztár FM hegemónia, az tudja miről beszélek. Ennél meg nincs is jobb, minthogy valaki vackot csinál és még fizet is érte.
Itt azonban megjegyezném kedves Express Rádió v. Hídrádió üzemeltetők, hogy van még más (igazi kereskedelmi) adó is a környéken, méghozzá a két országos, ami borsodi lokálpatriótizmusban legalább annyit teljesít mint az Express. Szubjektív a véleményem, nézzék el, de ez szerintem konvergál a nullával. És direkt borsodit írtam és nem miskolcit, de már nem is részletezem miért, többször ífrtunk róla ezen a fórumon.
A Slágernek és Danubiusnak jutalékot kellene fizetni a Híd és az Express üemeltetőinek, mert mindg biztosítják a kellő mennyiségű hallgatótábort a rádióik számára. A Híd ezentúl mindenképpen. Gratulálunk.
 #15713  Szerző: mg

tomazo írta:ja, nagyon állat a címoldalon az isten fizesse meg alatt a különbözö hitelkártyák ikonja... :)

tenyleg ha én (tegyük fel) vallásos vagyok akkor miért jó nekem ha van az egyházamnak rádiója? én már úgyis vallásos vagyok, elmegyek a templomba rendesen. jó az nekem ha kassán is fogják az imát?
vagy ez nem ilyen egyszerü ?
missziós rádióként aposztrofálja magát, amiről én egyszerű eszemmel azt gondolom, hogy valószínűleg térítő célzatú, csak akkor azt lehet, hogy nagyon nem így kéne. akkor már sokkal inkább az MKR, jóval emészthetőbb tartalommal.
 #15704  Szerző: tomazo

ja, nagyon állat a címoldalon az isten fizesse meg alatt a különbözö hitelkártyák ikonja... :)

tenyleg ha én (tegyük fel) vallásos vagyok akkor miért jó nekem ha van az egyházamnak rádiója? én már úgyis vallásos vagyok, elmegyek a templomba rendesen. jó az nekem ha kassán is fogják az imát?
vagy ez nem ilyen egyszerü ?
 #15703  Szerző: VidámSrác

Zolee(ractive) írta:Az új frekvencia mintegy 9 millió forintba került. Kérjük a kedves hallgatók lehetőséghez mért anyagi támogatását, összefogását. Isten fizesse meg anyagi áldozataikat." (mariaradio.hu)
kíváncsi vagyok, hogy ebből a 9 millából mennyi esik egy hallgatóra a vételkörzetben, illetve - ha már amúgy is a pokolra jutok - arra is, hogy vajon a hallgató hívők átlagosan mennyit dobnak be a perselybe üzemeltetés okán.
(jah, meg nagy kedvencem lett az idézet utolsó mondata, de ezt inkább visszaszívom...)
 #15700  Szerző: MrG

Mária Rádió napi 20 órában, tehát marad 4 óra Híd, tehát a topic is marad a helyén. :)
 #15699  Szerző: Obladioblada

LuciFerko írta:erre lehetett számítani :torgyan:
És hasonló (ha nem is Máriás) sorsot remélhetünk a Rádió Expressnek is. Egykutya. Így kell valamit elbaszni. Iskolapélda. Gratulálok. Fáj a szívem... :cry:

Illetékesek tudják gondolom a dolgukat. Szerdától topictörlés. :S
 #15697  Szerző: LuciFerko

erre lehetett számítani :torgyan:
 #15696  Szerző: Zolee(ractive)

Hoppá!

"Április 1-től a Mária Rádió Telkibányán (Borsod-Abaúj-Zemplén megye) is megkezdi adását az FM 100,6 Mhz frekvencián napi 20 órában. Az új vételkörzet Kassát is magában foglalja.

Az új frekvencia mintegy 9 millió forintba került. Kérjük a kedves hallgatók lehetőséghez mért anyagi támogatását, összefogását. Isten fizesse meg anyagi áldozataikat." (mariaradio.hu)
 #15363  Szerző: chab7

centerweb írta:Én amikor néztem az utóbbi napkoban (ma is) ment. Zenék, szignálok meg konzerv közszolgálat.
közben ma már megy, már én is veszem, de akkor viszint jelentősen gyengén mehetett ha nem jött el eddig.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 19