admin írta:Gondolom majd meg is szűnik ez az "áldatlan állapot", hogy egy kisvárosban nincs közösségi rádió....vagy korlátozva van a szabad vallásgyakorlás...
admin írta:Gondolom majd meg is szűnik ez az "áldatlan állapot", hogy egy kisvárosban nincs közösségi rádió....vagy korlátozva van a szabad vallásgyakorlás...
kukac írta:"12. 335/2016. Felkérés a Békéscsaba 88,9 MHz rádiósSzóval már nem sokáig szólhat?
médiaszolgáltatási lehetőség frekvenciatervének kidolgozására"
http://mediatanacs.hu/dokumentum/171081/27web.pdf
Gyurii írta:hol?
úgy olvastam.
adam1400 írta:Van, akinek ez sok, van, akinek ez kevés, minden relatív!admin írta:olyan sok?Gyurii írta:Most már szerintem átfogja venni 20:00-tól a bp-it úgy olvastam.Szerintem 1-2 hónap.
(Ahhoz képest, hogy vártam teljes szignál, zenei stb. megújulást a pesti 96,4 indulásával ahhoz képest minden ugyanaz, mint 2011-ben..)
Szomorú.
admin írta:olyan sok?Gyurii írta:Most már szerintem átfogja venni 20:00-tól a bp-it úgy olvastam.Szerintem 1-2 hónap.
(Ahhoz képest, hogy vártam teljes szignál, zenei stb. megújulást a pesti 96,4 indulásával ahhoz képest minden ugyanaz, mint 2011-ben..)
Szomorú.
Gyurii írta:Most már szerintem átfogja venni 20:00-tól a bp-it úgy olvastam.Szerintem 1-2 hónap.
Szomorú.