RADIOSITE Fórum

• Sláger FM

#157087  Szerző: Kovi02

Egy jobb autórádióval Kiskunhalason is lehet fogni,bár a város déli részén néha lenyomja a Play.
 #157085  Szerző: mihalylovics

admin írta:
Pasa írta:Ma meglepődtem. A pestiek közül déli irányban a Sláger vehető a legmesszebbről. Soltvadkerttől hallgattuk, Lajosmizsétől már RDS is volt. Nem igazán értem, hogy a Music FM vagy a Rock Rádió miért gyengébb, de persze nem bánom, mert a legjobbat hallgathattuk hazáig. :yes:
Pár hónapja én Kiskőrösön fogtam be nagyon jó minőségben. Talán a V polár az oka.
3 éve Kalocsán is jött a kocsiban a 103.9 és valószínűleg nem a terjedés volt az oka, mindig megállt rajta a seeker.
 #157080  Szerző: markfelt

Pasa írta:Ma meglepődtem. A pestiek közül déli irányban a Sláger vehető a legmesszebbről. Soltvadkerttől hallgattuk, Lajosmizsétől már RDS is volt. Nem igazán értem, hogy a Music FM vagy a Rock Rádió miért gyengébb, de persze nem bánom, mert a legjobbat hallgathattuk hazáig. :yes:
Pár hónapja én Kiskőrösön fogtam be nagyon jó minőségben. Talán a V polár az oka.
 #157077  Szerző: Gr3g0ry

Pasa írta:Ma meglepődtem. A pestiek közül déli irányban a Sláger vehető a legmesszebbről. Soltvadkerttől hallgattuk, Kecskeméttől már RDS is volt. Nem igazán értem, hogy a Music FM vagy a Rock Rádió miért gyengébb, de persze nem bánom, mert a legjobbat hallgathattuk hazáig. :yes:
Mert a terjedés valahogy így hozta. :blush:
 #157075  Szerző: Glenn

Ma meglepődtem. A pestiek közül déli irányban a Sláger vehető a legmesszebbről. Soltvadkerttől hallgattuk, Lajosmizsétől már RDS is volt. Nem igazán értem, hogy a Music FM vagy a Rock Rádió miért gyengébb, de persze nem bánom, mert a legjobbat hallgathattuk hazáig. :yes:
 #156040  Szerző: markfelt

Új műsor a Sláger Party Kovács Nagyember Lászlóval és DJ Dominique-kal, illetve holnap a Retro Top20, Klamancsek Krisztiánnal.
 #155044  Szerző: dkemeny77

adam1400 írta:
szabogabor10 írta:Györke ma volt a rádióban?
Nem o.O Iza volt helyette és ráadásul 10-20-ig. Lehet átjön mégis a R1-hez?
Kiemelte, hogy KIVÉTELESEN, bár ez lehet nem jelent semmit...
 #155041  Szerző: adam1400

szabogabor10 írta:Györke ma volt a rádióban?
Nem o.O Iza volt helyette és ráadásul 10-20-ig. Lehet átjön mégis a R1-hez?
 #155019  Szerző: szabogabor10

Györke ma volt a rádióban?
  • 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 102