RADIOSITE Fórum

• MinDig TV

#157360  Szerző: csadam

noartist írta:Jajj, édes Istenem, hová fajul ez még...
Egy rakás MTVA, plusz pár kereskedelmi(nek álcázott Vajna) csatorna. Meg egy szem RTL. Komolyan, siralmas.
A végén az RTL-t is kiveszik.
 #157343  Szerző: noartist

Jajj, édes Istenem, hová fajul ez még...
Egy rakás MTVA, plusz pár kereskedelmi(nek álcázott Vajna) csatorna. Meg egy szem RTL. Komolyan, siralmas.
 #157177  Szerző: Wolfman

LuciFerko írta:Amúgy az euronews nem is a c muxon van.
Jogos, amúgy a MinDig TV teljes csatornakínálatára gondoltam.
 #157175  Szerző: LuciFerko

Amúgy az euronews nem is a c muxon van.
 #157163  Szerző: Wolfman

LuciFerko írta:
djlacee írta:Bekerül az M5 HD, és kikerül az euronews...
:gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2:
Nem baj, legalább a TLC-nek van hely. :D
 #157162  Szerző: LuciFerko

djlacee írta:Bekerül az M5 HD, és kikerül az euronews...
:gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2:
 #157160  Szerző: djlacee

Bekerül az M5 HD, és kikerül az euronews...
 #150849  Szerző: Gr3g0ry

admin írta:Egyébként - bocs az OFF-ért - múltkor voltam pár napot Svédországban, néztem az ottani TV3-at, és az is egy nagy nulla. 20 éves amerikai sorozatokat nyomatnak, felirattal. A saját gyártás ott is minimális. Mégis a 2. legnézettebb kertévé a TV4 után (a közszolgálati viszont jó számokkal megy és tartalmilag is remek, persze nem egy ORF).
OFF
Ha netán van műholdvevőd akkor érdemes időnként a nyugati 1-re fókuszálni mert olykor kódolatlanná tesznek néhány csatornát(finn,svéd,norvég egyaránt).

ON
Szóval csak az anyagi gondok miatt lett kódolt? :shock:
 #150819  Szerző: markfelt

Egyébként - bocs az OFF-ért - múltkor voltam pár napot Svédországban, néztem az ottani TV3-at, és az is egy nagy nulla. 20 éves amerikai sorozatokat nyomatnak, felirattal. A saját gyártás ott is minimális. Mégis a 2. legnézettebb kertévé a TV4 után (a közszolgálati viszont jó számokkal megy és tartalmilag is remek, persze nem egy ORF).
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 33