RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#157381  Szerző: Wolfman

1. Troy Duran elég hülyén hangzana a Poptarisznyában. :D
2. Elég kimerítő volt az írásod, máskor tényleg figyelj oda a tagolásra.
3. Üdvözlünk a fórumon! ;)
 #157380  Szerző: robert11

Jó múltkorában vagy is pár napja olvastam hogy páran nemszeretik Troy Duran bemondásait a musicfm-n. Én nem így vagyok ezzel kifejezetten bírom amikor bemondja a számcímeket nekem jól jön hisz nem tudom mindíg megnézni mikor melyik dal szól mert jöhetnek most azzal egyesek hogy ottvan az aplikáció meg az idővonalzó nézzem meg azon meg az rds de én látássérült vagyok nekem pl az rds nemmondana semmit meg olyan csak az autórádiókban van ha jóltudom bár lehet az óta már van más rádiókban is. Bevallom tényleg Fura egyes előadóknak ahogy kielyti de nemtudja őket úgy kielyteni mint ahogy mi elytjük Ruzsa Magdi, Radics Gigi stb. Belegondoltam hogy elytené azt pl hogy Balássy Betty ha játszana tőle dalokat a music elég érdekes lenne. De a többieket elég jól mondja magyarok meg biztos azért nem mennek neki mert amerikai Cooky is elég hülyén bezsélt adásba pedig ő már hány éve itt rádiózik szóval ezt ellehet nézni neki is. Én más rádióban is hallottam már beszélni megszólalni 10 évvel ez előtt a Pilisrádióban majd később a roxiban is bár akkor a 2 rádió egykaptafára ment mert ugyan azokat a zenéket adta mindkettő majd megszólalt még a rádiójuniorban az eurotopban is ami később rádió6 lett de ott is ment még a műsor de a Pilisrádióban is ment az a műsor érdekes egyidőpontban a másikkal. Arra kíváncsi lennék hogy kik döntik el hogy Troy melyik dalokat mondja be mert nem mindegyiket mondja roxiban annó meg a pilisen ahog ytöbbetbeszélt mert az juniorban és a rádió6on csak az eurotopban hallottam ott csak abban aműsorban mondta be a számcímeket de a többinél 1 2 kivételével mindent bemondott. Szerintem egyes magya előadókat meg azért nem mondott fel mert úgygondolták a döntéshozók hogy elég furán hangzana a kimondásuk inkább azt nem mondajták mondatják fel vele. Szóval remélem még jó sok zenecímet fog még nekünk felmondani én örülnék neki és amíg lesz music fm márpedig lenniekell nemlehet hogy a klasztalan maradjon talpon és Balázsék nyomják a showdert reggelente mennének inkább ki a dzsungelbe odavalóak mindketten Afrikába. Hátha megmenekítik őket. Troyhoz visszatérve én minden rádióba beraknám ha rajtammúlna jól jött volna ez B Tóth László Poptarisznyájába is bár Laci mindíg bmeondta a számcímeket kezdéskor és a dal végeztével is mindíg lekeverte alábeszélt a zenének sokan nem is szerették emiattőt aki még emlékszik rá tudja. Várom a komikat jöhet hideg meleg nemfogok rajta megsértődni én csak elmondtam az álláspontom.
Kicsit összefolyt a szöveg máskor igyekszem erre is odafigyelni de mint mondtam ez az első bejegyzésem ide.
 #157361  Szerző: Csongii

adam1400 írta:
legalább most több lesz a rádió 1 hallgató, ja és szerencsére a sláger se szól :D
Ja, arra a pár percre, mert aztán menekülnek vissza. :troll:
 #157354  Szerző: LuciFerko

noartist írta:A Deep House mixben helyett kapott.. na, ki? Ákos!
:ninja:
 #157349  Szerző: noartist

A Deep House mixben helyett kapott.. na, ki? Ákos!
 #157340  Szerző: noartist

adam1400 írta:
Kovi02 írta:1 perce csak csönd jön a 89,5-ön.(a többi nagy rendesen megy)
legalább most több lesz a rádió 1 hallgató, ja és szerencsére a sláger se szól :D

de hozzá kell tennem hogy mivel Atis szabin van ezért én nem hallgatom a 96.4-et hanem a pécsit meg csabait hallgatom.
Nagyszerű, de ez hogy jön ide? :S
 #157336  Szerző: Kovi02

Már megint elkussolt,de csak pár másodpercre.
 #157331  Szerző: Kovi02

adam1400 írta:

de hozzá kell tennem hogy mivel Atis szabin van ezért én nem hallgatom a 96.4-et hanem a pécsit meg csabait hallgatom.
Most helyre is állt. :D
 #157329  Szerző: adam1400

#157328  Szerző: Kovi02

1 perce csak csönd jön a 89,5-ön.(a többi nagy rendesen megy)
  • 1
  • 210
  • 211
  • 212
  • 213
  • 214
  • 565