RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#157512  Szerző: dkemeny77

robert11 írta:Toppslágerek közül csak egy nemtetszik az a hadnemondjam milyen repper csúnyát tudnék rá mondani de inkább nemmondok nehogy emiatt tegyenek ki innen de elvarázsolt egy faszi lehet az a Pandazene ahol ezt nyomatja a csávó hogy pündpöndöpöndö szerintem valami bekábszerezett börtönbőlszabadult manus lehet nemtudom ezt hogyrakhatták be a topslágerekközé mert egyáltalán nem illik oda ilyen nemvolt régen még Troy se mondja be nem is csodálom. Na nála tényleg nem stimmel valami.

Wat? :oops:
 #157509  Szerző: robert11

Toppslágerek közül csak egy nemtetszik az a hadnemondjam milyen repper csúnyát tudnék rá mondani de inkább nemmondok nehogy emiatt tegyenek ki innen de elvarázsolt egy faszi lehet az a Pandazene ahol ezt nyomatja a csávó hogy pündpöndöpöndö szerintem valami bekábszerezett börtönbőlszabadult manus lehet nemtudom ezt hogyrakhatták be a topslágerekközé mert egyáltalán nem illik oda ilyen nemvolt régen még Troy se mondja be nem is csodálom. Na nála tényleg nem stimmel valami.
 #157458  Szerző: asr27

A stúdióban mindig a konkurencia fő tv csatornája megy, a TV2 :D :S
 #157443  Szerző: robert11

the Pussycatdols don't ca milyen régen is hallottam már és este Márti kívánságműsorába leadták.
Ha megfigyeltétek az elmúlt fél évben sok olyan dalt zenét adtak a musicfmen amit régen a rádió1en lehetett inkább hallani régi Katie Perry stb bár pár zene a music indulásakor is ment már.
Tegnap írta valaki hogy Kata már a Risefm időszakában is nagyon jó nő volt tényleg bár akkor még nemnagyon hallgattama műsorát risét is alig alig épp ezért de párszor hallottam főleg mikor lentvoltam a balatonon.
Én Katát legelőször a rádió1en hallottam még 2007 nyarán ő volt délelőtt.
 #157399  Szerző: noartist

Gessti Pítör
:P
 #157397  Szerző: noartist

robert11 írta:Tegnapi példához visszatérve az még furább lenne ha mondjuk azt kellene bemondania Troynak hogy Varga Feri és Balássy Betty egy bolond százat csinál. de a be állt nálam az agyhalál az se lenne piskóta ahogy az előző hozzászóló írta.
poptarisznyában meg tényleg összefolyna kicsit mert Laci is mondaná a magáét meg ő is na mindegy erről csak ennyit akartam. Egyébként ha a műsorvezetőket nézzük szerintem Kiss Márti és Mák Kata a legjobb nők a rádióban Kata után a második kedvencem Márti.
Mák Kata már a Rise FM-ben is nagyon szerethető volt.
 #157396  Szerző: dkemeny77

adam1400 írta:
de hozzá kell tennem hogy mivel Atis szabin van ezért én nem hallgatom a 96.4-et hanem a pécsit meg csabait hallgatom.
Hogy egy kedves kollegám idézzem:
''Köszönöm, hogy mindezt megosztottad velünk, leszarom. '' 8-)
 #157395  Szerző: robert11

Tegnapi példához visszatérve az még furább lenne ha mondjuk azt kellene bemondania Troynak hogy Varga Feri és Balássy Betty egy bolond százat csinál. de a be állt nálam az agyhalál az se lenne piskóta ahogy az előző hozzászóló írta.
poptarisznyában meg tényleg összefolyna kicsit mert Laci is mondaná a magáét meg ő is na mindegy erről csak ennyit akartam. Egyébként ha a műsorvezetőket nézzük szerintem Kiss Márti és Mák Kata a legjobb nők a rádióban Kata után a második kedvencem Márti.
  • 1
  • 209
  • 210
  • 211
  • 212
  • 213
  • 565