Kovi02 írta: Nálam semmi.Nálam csak a 66.68-on jön gyengén eltűnik, majd újra jön a Rossii. Fura ez. Máshol semmi!Egy görög DXer viszont spanyol adókat vesz,szóval akár mi is logolhatnánk,Algériából vagy Tunéziából.
Kovi02 írta: Nálam semmi.Nálam csak a 66.68-on jön gyengén eltűnik, majd újra jön a Rossii. Fura ez. Máshol semmi!Egy görög DXer viszont spanyol adókat vesz,szóval akár mi is logolhatnánk,Algériából vagy Tunéziából.
LuciFerko írta:Nálam semmi.LuciFerko írta:Kezd most is éledni az O1-O2 sáv, talán nem sokára az OIRT isAlig hogy leírtam, a 66.68-on meg is jelnet egy Rossii gyengén
LuciFerko írta:Kezd most is éledni az O1-O2 sáv, talán nem sokára az OIRT isAlig hogy leírtam, a 66.68-on meg is jelnet egy Rossii gyengén
LuciFerko írta:Rövid befédelések vannak csak, most a 88.6-ot figyelem, kb fél percig jött egy olasz.Nálam a 87,6 88 és 88,1 SDR-rel.
Kovi02 írta: Nem. RTS1 volt nagyon gyengén. Kéne valamit csinálni az antennákkal,egyszerűen nem vesznek semmit,akkor ha ti logoltok.Már itt sincs semmi, nagyon a terjedés "szélén" voltam. Amúgy fordísd be őket délre!
LuciFerko írta:Nem. RTS1 volt nagyon gyengén. Kéne valamit csinálni az antennákkal,egyszerűen nem vesznek semmit,akkor ha ti logoltok.Kovi02 írta:Batna?LuciFerko írta:Spanyolok mostNálam semmi.
Vagy mégsem, 88,1-en jön valami.
Kovi02 írta:Batna?LuciFerko írta:Spanyolok mostNálam semmi.
Vagy mégsem, 88,1-en jön valami.