RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#157550  Szerző: Gr3g0ry

admin írta:Ha rám hallgatsz, tanulsz valami rendes szakmát, és elfelejted a médiát. :)
Miért? :shock:
 #157544  Szerző: markfelt

Ha rám hallgatsz, tanulsz valami rendes szakmát, és elfelejted a médiát. :)
 #157538  Szerző: Csongii

Amennyiben a háttér érdekel, úgy hangtechnikusi oktatást választanám a helyedben, bár a zenei szerkesztést pl célzottan szerintem sehol, senki nem oktatja.
Amennyiben újságírás, akkor pedig kommunikáció és médiatudomány alapszak.
 #157520  Szerző: noartist

djlacee írta:
noartist írta: Nyugi, nem megyek sem az MTVA-hoz, sem a Magyar Időkhöz. :P
TV2 Akadémia
:troll:
Menj már. :D Az kimaradt a felsorolásból. :)
 #157519  Szerző: djlacee

noartist írta: Nyugi, nem megyek sem az MTVA-hoz, sem a Magyar Időkhöz. :P
TV2 Akadémia
:troll:
 #157513  Szerző: noartist

Mivel feltételezem, hogy itt sokan a médiában dolgoznak ( :) ), lenne egy olyan költői kérdésem, hogy ki hol tanult, vagy éppen milyen felsőoktatási intézményeket ismer/tudna ajánlani. Elég mindenevő vagyok, de a két szívügyem a digitális újságírás (nem a 444 színvonalán), illetve a rádiózás (abban is háttérmunkák, inkább- pl. zenei szerkesztő, ilyenek). Bár, feltételezem, hogy a média alapvető ágait a legtöbb helyen egy kaptafa alá kapják. Egy szó mint száz, fogy az időm, és szeretnék egy kis felvilágosítást kapni, mire számíthatok. :) :roll: Nyugi, nem megyek sem az MTVA-hoz, sem a Magyar Időkhöz. :P
 #157112  Szerző: Glenn

noartist írta:Ezért szeretem én ezt a fórumot. :troll:
Itt értelmet ne keress, ez fontos! :D
De tényleg, általános tévedés, hogy menyét meg pocok a tettes, pedig nem. A tettes a nyest, aki amúgy hasznos jószág, csak tud alkalmazkodni (mint pl. a patkány). Ha nincs mit enni, jó még a műanyag antenna bevonat is, vagy akár a gyújtáskábel.
 #157094  Szerző: djlacee

:smoke:
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 541