RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#157724  Szerző: djlacee

ayala írta:Te hogyan oldanád meg ezen műsoroknál a helyettesítést? Pl. az Önindítót mivel pótolnád?
Helyettes műsorvezetőkkel mint anno a Bumerángban?
 #157723  Szerző: ayala

Te hogyan oldanád meg ezen műsoroknál a helyettesítést? Pl. az Önindítót mivel pótolnád?
 #157721  Szerző: Milán

Dani írta:Ma egész nap lényegében konzerv adás ment.(Öninditó, Délutáni roadshow) Komolyan nem tudják ezt megoldani másképpen?
Szerintem totál egyértelmű. Egy évben kötelezően ki kell adni a szabadságokat, ez törvény írja elő. Sőt, azt is előírja - hogy egy nap hány órát dolgozhat az ember. Nem vezetheti egész nap mondjuk a Kiss Márti a műsorokat.
 #157717  Szerző: Dani

Ma egész nap lényegében konzerv adás ment.(Öninditó, Délutáni roadshow) Komolyan nem tudják ezt megoldani másképpen?
 #157698  Szerző: Kovi02

Beragadt a bed,vagy két percig ment,utána pedig ID nélkül indul a zene. Ilyen ma már harmadszorra fordul elő. Dél körül meg az ID elindul,majd a felénél levágva,és fél perc múlva indul a zene. Mi történik itt?
 #157526  Szerző: markfelt

Csak nem mindegy, hogy hogyan.
 #157524  Szerző: small

admin írta:
robert11 írta:Toppslágerek közül csak egy nemtetszik az a hadnemondjam milyen repper csúnyát tudnék rá mondani de inkább nemmondok nehogy emiatt tegyenek ki innen de elvarázsolt egy faszi lehet az a Pandazene ahol ezt nyomatja a csávó hogy pündpöndöpöndö szerintem valami bekábszerezett börtönbőlszabadult manus lehet nemtudom ezt hogyrakhatták be a topslágerekközé mert egyáltalán nem illik oda ilyen nemvolt régen még Troy se mondja be nem is csodálom. Na nála tényleg nem stimmel valami.
Na, például erre írtam a másik topicban, hogy a többiek számára nem fontos információ. Meg nem is érthető pontosan. Ezt jobb bent tartani.
Jó reggelt, erről beszéltem!
 #157518  Szerző: noartist

Az oké, hogy szabadságon van a Délutáni Roadshow stábja (így ismétlés megy), de nem ártott volna megoldani, hogy ne üresen menjen az óranyitó.
 #157515  Szerző: markfelt

robert11 írta:Toppslágerek közül csak egy nemtetszik az a hadnemondjam milyen repper csúnyát tudnék rá mondani de inkább nemmondok nehogy emiatt tegyenek ki innen de elvarázsolt egy faszi lehet az a Pandazene ahol ezt nyomatja a csávó hogy pündpöndöpöndö szerintem valami bekábszerezett börtönbőlszabadult manus lehet nemtudom ezt hogyrakhatták be a topslágerekközé mert egyáltalán nem illik oda ilyen nemvolt régen még Troy se mondja be nem is csodálom. Na nála tényleg nem stimmel valami.
Na, például erre írtam a másik topicban, hogy a többiek számára nem fontos információ. Meg nem is érthető pontosan. Ezt jobb bent tartani.
 #157514  Szerző: noartist

Lady Gaga-Paparazzi. Hát, néha tudnak meglepetéseket okozni a zenei szerkesztést illetően.
  • 1
  • 208
  • 209
  • 210
  • 211
  • 212
  • 565