RADIOSITE Fórum

• Ionoszférikus terjedések (ES)

#157898  Szerző: Kovi02

Ma igen jó napunk volt,meg sem tudnám számolni hány új adót fogtam. 2 adót viszont nem sikerült azonosítani.
101,7- PI 1011 -> görög adás,ilyen PI kóddal viszont nem találtam
93,9 -> PI 359F -> török adás PS-ben : RADYO___ TEL_0372 93.9_MHZ PESTILCI GRUP___ ??GISIM_ RADYO___ TEL_0372 3222030 ????_M??
Valakinek ötlet? (ha kell én is próbálok keresni PI-ket,van amelyik nincs listázva,én viszont (a legtöbbször nem listázott PS-ekből) tudtam vagy 10-15 új adót azonosítani,új(vagy annál az adónál nem listázott) PI-kkel)
 #157893  Szerző: Kovi02

Most Oroszország!
 #157891  Szerző: joe

Kovi02 írta:Én éjfél után negyed órával mentem aludni,akkor már csak gyengén orosz adók jöttek.
Negyed 2-kor untam meg a "szenvedést", antenna hiányában alig bírtam néhány adót azonosítani...épp spanyolok és franciák jöttek...nem voltam itthon, csak laptop, SDR, + dróthurok antennának :D Joe
 #157890  Szerző: joe

LuciFerko írta:Na erre valami ötlet? 67.04 MHz és muszlim zene ment! Ilyet OIRT-on még nem hallottam. :shock: :shock: :shock:
https://www.youtube.com/watch?v=rRPjVFs ... e=youtu.be

Hallani egy Rossii szignált a végén, nem tudom eldönteni, hogy ez vagy valamelyik GTRK (Dagesztán, Baskíria), vagy csak rá fédelt a Rossii.
Dagesztán - jellegzetesen visszhangos a rádió stúdió...ill. a furulyán vagy hasonló hangzású hangszeren játszott dalocskát többször hallottam, mint "szünet zene"...Joe
 #157888  Szerző: Kovi02

LuciFerko írta:
Kovi02 írta:Tegnap este kb. 22 órától volt egy erős török/szír terjedés,ami kb. 00:15-ig tartott,közben meg jöttek az oroszok+ egy SR P3 93,8-on.
SDR-rel vettem fel belőle,igen.
Az szép, 21:45-kor kapcsoltam ki a cuccot. Milyen szírek jöttek?
88,6 91,7 99,9 90,2 93,8 94,3 94,7 - ezek RDS nélkül jöttek,kivétel a 99,9 93,8
Azután Törökország jött sok frekin egyre kisebb távról,majd az adók fokozatosan eltűntek. Én éjfél után negyed órával mentem aludni,akkor már csak gyengén orosz adók jöttek.
 #157887  Szerző: LuciFerko

Kovi02 írta:Tegnap este kb. 22 órától volt egy erős török/szír terjedés,ami kb. 00:15-ig tartott,közben meg jöttek az oroszok+ egy SR P3 93,8-on.
Az szép, 21:45-kor kapcsoltam ki a cuccot. Milyen szírek jöttek?
 #157886  Szerző: Kovi02

LuciFerko írta:
Kovi02 írta:
LuciFerko írta:Na erre valami ötlet? 67.04 MHz és muszlim zene ment! Ilyet OIRT-on még nem hallottam. :shock: :shock: :shock:

Hallani egy Rossii szignált a végén, nem tudom eldönteni, hogy ez vagy valamelyik GTRK (Dagesztán, Baskíria), vagy csak rá fédelt a Rossii.
Nálam is jött egy olyan,de nagyon gyengén,Kuban körzettel együtt. Tegnap nekem éjfél körül volt egy érdekes vételem a 67,22-n,ott egy türkös hangzású adó jött.
Éjfél??? Felvetted? :)
Tegnap este kb. 22 órától volt egy erős török/szír terjedés,ami kb. 00:15-ig tartott,közben meg jöttek az oroszok+ egy SR P3 93,8-on.
 #157885  Szerző: LuciFerko

Kovi02 írta:

Nálam is jött egy olyan,de nagyon gyengén,Kuban körzettel együtt. Tegnap nekem éjfél körül volt egy érdekes vételem a 67,22-n,ott egy türkös hangzású adó jött.
Éjfél??? Felvetted? :)
 #157884  Szerző: Kovi02

Most egyszerre jön Fehéroroszország,Törökország és Anglia!! :shock: :shock:
 #157883  Szerző: Kovi02

• 1
  • 229
  • 230
  • 231
  • 232
  • 233
  • 552