RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#158005  Szerző: Kovi02

Most az egyik hallgató : " 89,5 Music FM...A rádió" :D :D
 #157970  Szerző: robert11

Olvastam amit írtatok a tegnapi bejegyzésemhez hát remélem hogy most már nemlesz ilyen kimaradás jó lenne. Ami még eszembejutott szintén vasárnap este leadták Sean Paul get busy scímű számát hát azt még 2003ban hallottam a Juvin először és sorra kezdték el adni a rádiók nem gondoltam volna hogy ilyen régieket is leadnak bár ahogy mondtam a jó múltkorába sok r1es régi rádió1es zenét is leadnak mármint amik ott mentek régen 103 9es időszakban Pussycatdols és Bustarhimes don't ca bár abból a Bustarhimesrészt lehagyták hamar lekeverték. meg még sok más zenét leadtak még.
 #157940  Szerző: ayala

Ezért mondom, hogy találgatások helyett meg is lehetne az illetékeseket kérdezni. Nem futottam bele még ilyen fennakadásba náluk - nem hallgatom annyit, így arról sem tudok, pontosan mikor volt ez tapasztalható, így nem tudom megkérdezni sem tőlük.
"Hallod MusicFM, múltkor nem volt adás, mé?" :)
 #157939  Szerző: noartist

ayala írta:Arra nem gondoltatok, hogy rajtuk kívülálló ok miatt történnek ezek?
Akinek van sok szabadideje, utánajárhatna náluk, hogy miért vannak ezek az adáskimaradások.
Netes stream is lehalt.
(vagy az nem a kimenő jelből jön?)
Mert hallottam már olyat, hogy az FM-et játszották vissza valahol ( :oops: ). De nekem eléggé olyan hatása volt a dolognak, mintha kinyomták volna (véletlen?) az adást, vagy a keverővel történt volna valami.
 #157938  Szerző: ayala

Arra nem gondoltatok, hogy rajtuk kívülálló ok miatt történnek ezek?
Akinek van sok szabadideje, utánajárhatna náluk, hogy miért vannak ezek az adáskimaradások.
 #157937  Szerző: noartist

Valóban, tegnap 1 körül adáscsend volt igen hosszú ideig.
Egy ekkora rádiónál ez elég ciki, főleg, hogy egyre gyakrabb.
 #157936  Szerző: robert11

Nemtudom észrevettte e valaki tegnap 1kor ismét elhallgatott a musicfm csak súgást lehetett hallani.Nemtudom mikor tértek vissza de ez elég sokszor van így mostanában nemtudom mi lehet ennek az oka remélem nem a megszűnés jele. Olvastam a kommentet Pető Zolisbejegyzésemnél hát sajnálom mert őt is bírtam jól mondta a híreket én szerettem őt is elég sok rádióban hallhattuk.
 #157930  Szerző: markfelt

robert11 írta:Sziasztok! Pető Zoltán hírbemondóval mi lehet? Melyik adón mondja most a híreket nemtudja valaki? Kulcsár Viola is elment mint megtudtam a musicfmből kár pedig jóvolt hogy ő mondta ahíreket de ez a VArga Ildi se rossz csak meglepődtem hogy már mióta nemhallottam Violát vagy olyan furavolt. Kéne már újabb hírekszignál is az induláskor többször is megváltozott a szignál most meg még az van ami 3 évvel ez előtt nyáron elkezdtek. Ha már a többieket lecserélték akkor azt is lelehetett volna már az órakezdő is rég óta másabb kivéve a reklám után.
Pető a Petőfi Rádió főszerkesztője lett, nem mond többet híreket.
 #157929  Szerző: robert11

Sziasztok! Pető Zoltán hírbemondóval mi lehet? Melyik adón mondja most a híreket nemtudja valaki? Kulcsár Viola is elment mint megtudtam a musicfmből kár pedig jóvolt hogy ő mondta ahíreket de ez a VArga Ildi se rossz csak meglepődtem hogy már mióta nemhallottam Violát vagy olyan furavolt. Kéne már újabb hírekszignál is az induláskor többször is megváltozott a szignál most meg még az van ami 3 évvel ez előtt nyáron elkezdtek. Ha már a többieket lecserélték akkor azt is lelehetett volna már az órakezdő is rég óta másabb kivéve a reklám után.
 #157857  Szerző: noartist

Szórakoztató egy ovisok vagytok, már bocsánat. De komolyan, nem tudnátok felnőtt ember módjára viselkedni, fogalmazni? Annyira megterhelő ez? Vagy netán fizetett trollok vagytok?
  • 1
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • 565