RADIOSITE Fórum

• Class FM

#158114  Szerző: markfelt

Pláne. A 95.7 egyébként V polár, nem lesz az rossz.
 #158113  Szerző: Promenád

admin írta:
Promenád írta:
admin írta:A cikkben is ott van, örüljünk annak, ami van.

Ami cikibb: szerintem nem tudják lebonyolítani a pályázatot november 19-ig, nincs már idő. Remélem kér és kap ideiglenes hosszabbítást a Class FM, mert egy szégyen lenne, ha az utolsó kereskedelmi rádió is leállna, pár hétre-hónapra, vagy akár végleg...
Én meg nem örülök. Szentesre az a 0,2 kW édes kevés. Még a szegedi adónak is nagyobb a teljesítménye. :D
Esküszöm, nyerek a lottón, és indítok egy nagyságrendileg "Tudta?" méretű plakátkampányt az országban, az lesz rajta, hogy:

"NEM AZ ADÓTELJESÍTMÉNY SZÁMÍT MINDEN ESETBEN,
HIÁBA TEKERED FEL 1 MEGAWATTRA AZ ADÓT A 3 MÉTER MAGASAN LÉVŐ ANTENNÁDDAL,
5 KILOMÉTERRE SEMMI NEM SZÓL MAJD BELŐLE.

Admin-információ"
Én is índitok már : És azt is tudta, hogy a vevőkészüléktől is függ? ;)
 #158112  Szerző: markfelt

Egyébként nem egyszerű játszadozni a határhoz közeli frekvenciákkal, mert nemzetközileg egyeztetni, méregetni, koordinálni kell, és az nagyon hosszú idő.
Az is lehet, most hirtelen felindulásból csak elővettek pár talonban lévő helyi frekit, aztán később visszatérnek rá, ha a leendő nyertes is úgy akarja.
 #158111  Szerző: markfelt

Promenád írta:

Ami cikibb: szerintem nem tudják lebonyolítani a pályázatot november 19-ig, nincs már idő. Remélem kér és kap ideiglenes hosszabbítást a Class FM, mert egy szégyen lenne, ha az utolsó kereskedelmi rádió is leállna, pár hétre-hónapra, vagy akár végleg...
Én meg nem örülök. Szentesre az a 0,2 kW édes kevés. Még a szegedi adónak is nagyobb a teljesítménye. :D
Esküszöm, nyerek a lottón, és indítok egy nagyságrendileg "Tudta?" méretű plakátkampányt az országban, az lesz rajta, hogy:

"NEM AZ ADÓTELJESÍTMÉNY SZÁMÍT MINDEN ESETBEN,
HIÁBA TEKERED FEL 1 MEGAWATTRA AZ ADÓT A 3 MÉTER MAGASAN LÉVŐ ANTENNÁDDAL,
5 KILOMÉTERRE SEMMI NEM SZÓL MAJD BELŐLE.

Admin-információ"
 #158110  Szerző: Promenád

Én meg nem örülök. Szentesre az a 0,2 kW édes kevés. Még a szegedi adónak is nagyobb a teljesítménye. :D Oda legalább 1-2 kW kellene. A Kossuth sem szól olyan hú de messzire 2 kilóval a megyében.
 #158099  Szerző: markfelt

A cikkben is ott van, örüljünk annak, ami van.

#158097  Szerző: Kovi02

frekivadasz írta:A Győr+ valószínűleg nem örülne túlzottan a Gerecse nagyobb teljesítményének :)

Ahogy az előbb már szó volt róla, ezek az arányaiban kis mértékű teljesítmény növelések a gyakorlatban semmilyen érezhető vételminőség javulással nem járnak. Fontos nagyságrendekben gondolkodni.
Ráadásul ott van a 100,1 Regina és a 99,9 Ö3 is.(nálam pl. mindkettő RDS-sel jön 300km körüli távból is)
 #158096  Szerző: Gr3g0ry

FLaci81 írta:Kemény 3 kW-tal emelik majd elvileg a Kékesi adó teljesítményét, ami a többi adójához képest a legmagasabb pontról sugároz?
Ez most valami vicc akar lenni?

Gerecsén meg egy 50W-os adót? Ez most komoly?

Az...

Igazából azt nem tudom ezen röhögjek, vagy sírjak...
A legkissebb 25W.
 #158095  Szerző: markfelt

Class FM ügy:
Berényi Attila on air :)

Most, hogy BZS megcsinálja rendesen, már nagy kár lenne értük.
 #158093  Szerző: frekivadasz

A Győr+ valószínűleg nem örülne túlzottan a Gerecse nagyobb teljesítményének :)

Ahogy az előbb már szó volt róla, ezek az arányaiban kis mértékű teljesítmény növelések a gyakorlatban semmilyen érezhető vételminőség javulással nem járnak. Fontos nagyságrendekben gondolkodni.
  • 1
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 510