RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#158238  Szerző: markfelt

asr27 írta:Ahogy a Class topicban is leírtam, sem a R1 sem a Petőfi nem nevezhető fiatalos rádiónak. 17-50-es korosztályt célozza, de mondhatnám inkább a 30-50-et is.
Dehogy. A Petőfi 18-39, a R1 15-29 kb.

A Dance-House, mélyvizes EDM vonal egy zenei stílus, de a fiatalok között gyakorlatilag csak a 3. legnépszerűbb. Ha azt mondjuk, popdance, akkor az mindent visz, dehát a Petőfi és a R1 épp ezt nyomja.
 #158237  Szerző: markfelt

Kovi02 írta:Class topicból(nem szeretnék offolni):
admin írta:Kettő fiatalos rádió van a piacon, a Rádió 1 és a Petőfi Rádió.

Itt csak a Petőfi fogható,és az se kifejezetten dance/house rádió.(mennek frissebb dance zenék,de nem sok)
Más dance/house rádió nálam pl. nem is fogható a Musicon kívül,csak a horvát rádiók esti mixműsorai.(régebben az AS-on mentek jó dance zenék,de az mostanra egy hallgathatatlan popzenei ismétlőrádió lett,úgy,mint a Play(pedig ők nagyon jól indultak!)) Ott van még a 891khz-n lévő Radio538,de az már erősen DX-hez kötött.
Most kiragadtad a mondatomat egy kontextusból, így nyilván tévedés. A Music Fm is fiatalos rádió. Viszont hármat nem tart el a piac, pláne úgy, hogy egyedül a Music Fm-et nem támogatja az állam.

Muszáj lesz váltani, a rádió veszteséges, gyakorlatilag vagy megszűnik, vagy eladják, vagy formátumot vált.
 #158235  Szerző: asr27

Kovi02 írta:
asr27 írta: Most talán a Music FM-et még ide lehet sorolni, de egyre inkább kezd ez is a régebbi gagyi pop és az r&b felé nyitni, sajnos.
Sajnos hallottam én is pár ilyen zenét(vagy inkább topslágert :D ?),de legalább megy pár olyan zene,amit pl eddig csak az 538-on,vagy a talllinn-i NRJ-n hallok.
Igen, ezért írtam, hogy kell egy ilyen rádió, ahol nem az a sok "szenny" szól, mint ami a másik 3-5 zenei rádióban.
 #158234  Szerző: Kovi02

asr27 írta: Most talán a Music FM-et még ide lehet sorolni, de egyre inkább kezd ez is a régebbi gagyi pop és az r&b felé nyitni, sajnos.
Sajnos hallottam én is pár ilyen zenét(vagy inkább topslágert :D ?),de legalább megy pár olyan zene,amit pl eddig csak az 538-on,vagy a talllinn-i NRJ-n hallok.
 #158233  Szerző: asr27

Kovi02 írta:Class topicból(nem szeretnék offolni):

Itt csak a Petőfi fogható,és az se kifejezetten dance/house rádió.(mennek frissebb dance zenék,de nem sok)
Más dance/house rádió nálam pl. nem is fogható a Musicon kívül,csak a horvát rádiók esti mixműsorai.(régebben az AS-on mentek jó dance zenék,de az mostanra egy hallgathatatlan popzenei ismétlőrádió lett,úgy,mint a Play(pedig ők nagyon jól indultak!)) Ott van még a 891khz-n lévő Radio538,de az már erősen DX-hez kötött.
Ahogy a Class topicban is leírtam, sem a R1 sem a Petőfi nem nevezhető fiatalos rádiónak. 17-50-es korosztályt célozza, de mondhatnám inkább a 30-50-et is.
Igazi fiatalos Dance rádió, eddig a fővárosban a Rise, Face, Roxy és a Deejay volt.
Most talán a Music FM-et még ide lehet sorolni, de egyre inkább kezd ez is a régebbi gagyi pop és az r&b felé nyitni, sajnos.
Viszont még mindig fiatalosabb és hallgathatóbb, mint a Radio1 vagy Petőfi, aminek még a neve sem fiatalos. :D
 #158232  Szerző: Kovi02

Class topicból(nem szeretnék offolni):

#158177  Szerző: robert11

Csak érdeklődtem hogy most volt így, vagy máskor is csúszott a kivi.
 #158160  Szerző: small

robert11 írta:Hétvégi kívánságműsor a musicfmen mindíg 17 10től kezdődik? Vagy csak most kezdődött akkor? vagy is akkor a hírek ment de utána nemsokkal kezdődött. előbb azt hittem hogy nemlesz csak mix vagyis bocsi a facebook üzenetek órája összekevertem de lényeg hgoy túl későn kezdődött még ötkor javában mix ment.

és ezzel most mit is akartál mondani ?
 #158139  Szerző: robert11

Hétvégi kívánságműsor a musicfmen mindíg 17 10től kezdődik? Vagy csak most kezdődött akkor? vagy is akkor a hírek ment de utána nemsokkal kezdődött. előbb azt hittem hogy nemlesz csak mix vagyis bocsi a facebook üzenetek órája összekevertem de lényeg hgoy túl későn kezdődött még ötkor javában mix ment.
  • 1
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • 565