Gr3g0ry írta:Ez saját GUI, sőt, ez gyakorlatilag az Android GUI-ja, csak kicsit fejlesztettek rajta.blue írta:Remix OS-t próbálta már valaki pc-n? Csak kíváncsi vagyok milyen, mennyire használható...Ahogy utánanéztem(végülis megnéztem egy bemutakozó videót a hivatalos honlapján),linux alapú rendszerről van szó, szóval ha van tapasztalod a rpm,apt-get-install-al tehetsz egy próbát:Windows alól is telepíthető amit itt kb annyi jelenhet hogy készít egy képfájlt ahonnan elindul(a windows boot menedszer betölti a grub-ot amivel elindul a rendszer).Vagy ha nem mersz kísérletezni akkor egy virtualboxon telepítheted.
Őszintén szólva meglepően látom hogy nem olyan unity-s mint az ubuntu(szerintem vagy xfce,vagy openboxos lehet de lehet hogy összeraktak egy saját GUI-t).
blue írta:Remix OS-t próbálta már valaki pc-n? Csak kíváncsi vagyok milyen, mennyire használható...Ahogy utánanéztem(végülis megnéztem egy bemutakozó videót a hivatalos honlapján),linux alapú rendszerről van szó, szóval ha van tapasztalod a rpm,apt-get-install-al tehetsz egy próbát:Windows alól is telepíthető amit itt kb annyi jelenhet hogy készít egy képfájlt ahonnan elindul(a windows boot menedszer betölti a grub-ot amivel elindul a rendszer).Vagy ha nem mersz kísérletezni akkor egy virtualboxon telepítheted.
frekivadasz írta:Notebook szervizes koromban én is rengetegszer megkaptam ezt a kérdést, hogy melyik notebook a jó. Huhh. Már a kérdés se egyértelmű, de nyilván a legtöbben arra kíváncsiak, hogy melyik lesz tartós, melyik romlik el a legkisebb valószínűséggel. A válaszom mindig ez volt: ahhoz, hogy ezt megmondjam, ismernem kellene rendre minden márkának, és azon belül minden típusnak az eladott darabszámát. Nem indulhatok ki abból a tartósságukat illetően, hogy hozzám mennyi érkezett javításra az adott modellből. Lehet, hogy abból sokkal több fogyott, ezért jön belőle több javításra. A szervizes ezt nem tudja hitelt érdemlően megmondani.Ez pontosan így van.
A felépítéséből, a felhasznált anyagok minőségéből esetleg lehet következtetni, de annyira egy kaptafára megy már minden, hogy ez is lehetetlen küldetés.
Van még valami, ami nem Kínában készül? (költői kérdés)
noartist írta:De, van!asr27 írta:Az LG, amit vettem az sem okos tv. 108cm-es full HD, de a sima SD adások képe is meglepően éles rajta.4K-s már nincs, sajnos.
asr27 írta:Az LG, amit vettem az sem okos tv. 108cm-es full HD, de a sima SD adások képe is meglepően éles rajta.Legszívesebben betáraznék 1-2 darabot ilyenekből.