Nem akarják eladni 1Ft-ért? Jó lenne egy országos mp3 lejátszó. 

asr27 írta:"A Music FM és a Lánchíd Rádió ugyanakkor 2015-ben már masszívan veszteséges volt"noartist írta:Ki mondta, hogy veszteséges, és, hogy túl szeretnének adni rajta? semmi hivatalos info nincs ilyenről.Wolfman írta:Még mindig nem értem, hogy a 89.5 miért merül fel, mint alternatíva, amikor a tulajdonosi kör már nem ugyanaz.Simán lehet, hogy a Simicska-Nyerges duó a Class FM után ezen is túl szeretne adni- főleg, hogy veszteséges.
noartist írta:Ki mondta, hogy veszteséges, és, hogy túl szeretnének adni rajta? semmi hivatalos info nincs ilyenről.Wolfman írta:Még mindig nem értem, hogy a 89.5 miért merül fel, mint alternatíva, amikor a tulajdonosi kör már nem ugyanaz.Simán lehet, hogy a Simicska-Nyerges duó a Class FM után ezen is túl szeretne adni- főleg, hogy veszteséges.
noartist írta:Nem biztos, hogy a Sláger Rádió Zrt. veszi meg.Wolfman írta:Még mindig nem értem, hogy a 89.5 miért merül fel, mint alternatíva, amikor a tulajdonosi kör már nem ugyanaz.Simán lehet, hogy a Simicska-Nyerges duó a Class FM után ezen is túl szeretne adni- főleg, hogy veszteséges.
Wolfman írta:Még mindig nem értem, hogy a 89.5 miért merül fel, mint alternatíva, amikor a tulajdonosi kör már nem ugyanaz.Simán lehet, hogy a Simicska-Nyerges duó a Class FM után ezen is túl szeretne adni- főleg, hogy veszteséges.
kukac írta:Nem akarok kötekedni, de komolyan, abszolút nem értek egyet, Admin. (szabad a későbbiekben a keresztnevedet használni? az nem titok, szerintem)admin írta:Kettő fiatalos rádió van a piacon, a Rádió 1 és a Petőfi Rádió, valamint számtalan netrádió. Ez nem elég?ezt azért odateszem az "admin aranyak"-gyüjteményembe a "A Petőfi Rádióval szakmailag semmi baj sincsen" mellé...
admin írta:Kettő fiatalos rádió van a piacon, a Rádió 1 és a Petőfi Rádió, valamint számtalan netrádió. Ez nem elég?ezt azért odateszem az "admin aranyak"-gyüjteményembe a "A Petőfi Rádióval szakmailag semmi baj sincsen" mellé...
admin írta:Kettő fiatalos rádió van a piacon, a Rádió 1 és a Petőfi Rádió, valamint számtalan netrádió. Ez nem elég?A netrádióhoz mi kell? Mobilnetje általában azoknak van akik csak(!) facebookoznak vagy más közösségi szolgáltatást használnak,ha net közelben vannak akkor inkább streaming szolgáltatásokat(pl.: videómegosztók) használnak.A netrádiók leginkább külföldiön élőknek lehet fontos(hogy a ottani rádiók mellé legyen magyar nyelvű is)!