RADIOSITE Fórum

• Rádió 451 - Szentes - 106.1 MHz

#158340  Szerző: galga

Ok, tehát akkor van 80-90-es zene. Értem, csak amikor egy órában szól, 1db 80, pár 90 és régebbi 2000, 2016 1 db, akkor, sok kissé a régebbi nekem. Ma reggel is volt ilyen óra.
 #158337  Szerző: molnarb

galga írta:Lehet én hallgattam rosszkor, de akkor Billy Idol white wedding (google szerint 1982), Back II Black, Bon Bon és hasonló dalok mentek, aztán hallotam már Alphaville Big in japan (google szerint 1984) , Belinda Carlise (google szerint 1987), Art of Noise kiss (1988) + Ace of Base, Aerosmith, ATB, Alice Deejay, Urban Cookie Collective, ATC de nem olyan rég Ub40 Kingston Town (ami szintén 1989) is volt... Ezek szerintem mind 80-90-es zenék. Szombat vagy vasárnap 11-12 körül meg Balázs Palit hallotam Demjén szerelem vonat dalát felkonferálni. Mikor Augusztus elején belehallgattam, akkor többségben 2000 utáni zenék voltak, most meg alig hallok.

Akkor mi nem igaz? :shock: :lol:

Ezek szerint tényleg van közöd hozzá, gondolom az adásvezérlő logból. kikereshető mikor mi szólt

Már bocs, de nekem ez csalódás mert a Plusz anno baromira egybe volt, az első pillanattól kezdve. Azért hajrá,hátha lesz belőle valami egyszer.
A remény hal meg utoljára!
Ez azért nem stimmel, mert Balázs Pali műsora tudtommal valóban volt a 451-en, de tekintettel arra, hogy az adáslebonyolítót a 0-ról húztuk újra augusztustól, így az a műsor garantáltan nem került bele, mert minden konzervműsor ami szól, az a kezemen ment át és ez nyilván nem volt köztük, mert ez ejtve lett, tehát augusztusban teljességgel lehetetlen, hogy hallhattad, mert a korábbi zenei mappák nemes egyszerűséggel ki lettek komplett törölve, a régi konzervadásokkal együtt, így még csak véletlen se kerülhetett adásba. Ami a 80/90-es ügyet érinti... óránként 1x van ilyen "örökzöld" úgy 40 magasságában perpill, amit én a magam részéről nem érzek soknak, mármint az óránként egyet :) Hozzátenném sietve, hogy a zenei clock még nincs kész teljesen, ahogy a rotációban lévő dalok listája sem végleges.
 #158336  Szerző: galga

Lehet én hallgattam rosszkor, de akkor Billy Idol white wedding (google szerint 1982), Back II Black, Bon Bon és hasonló dalok mentek, aztán hallotam már Alphaville Big in japan (google szerint 1984) , Belinda Carlise (google szerint 1987), Art of Noise kiss (1988) + Ace of Base, Aerosmith, ATB, Alice Deejay, Urban Cookie Collective, ATC de nem olyan rég Ub40 Kingston Town (ami szintén 1989) is volt... Ezek szerintem mind 80-90-es zenék. Szombat vagy vasárnap 11-12 körül meg Balázs Palit hallotam Demjén szerelem vonat dalát felkonferálni. Mikor Augusztus elején belehallgattam, akkor többségben 2000 utáni zenék voltak, most meg alig hallok.

Akkor mi nem igaz? :shock: :lol:

Ezek szerint tényleg van közöd hozzá, gondolom az adásvezérlő logból. kikereshető mikor mi szólt

Már bocs, de nekem ez csalódás mert a Plusz anno baromira egybe volt, az első pillanattól kezdve. Azért hajrá,hátha lesz belőle valami egyszer.
A remény hal meg utoljára!
 #158335  Szerző: molnarb

galga írta:Néha belehallgatok,de tele lett 80-as 90-es zenékkel (+Balázs Pali műsora), az új zenék eltűntek, s továbbra is unott műsorvezetőket hallok, akik halálosan unják magukat.
Illetve rengeteg a hiba: csend, egymáson szólnak dalok, a híreknél, megszólalásoknál csak a zene hallatszik amit mondanak érthetetlen, hangminőség szörnyű, hullámzik az egész,a reklámok mintha egy iskola rádióba készültek volna, ma reggel a Kossuth utcán a posta előtt az autórádió meg se találta, pedig a 89,5 Music Fm karc nélkül jött ugyanott.
Könyörgöm 4 éve szól ez a rádió akik csinálják, nem ma kezdték. Ennek így semmi értelme.
A tele lett 80as 90es részt kifejtenéd bővebben? :) Illetve Balázs Pali műsorát is... Csak mert egyik sem igaz... :) de biztos hallgattad az elmúlt 2 hétben :) A műszaki dolgokon pedig dolgoznak az illetékesek, de ha tudnád, hogy miféle technikai és egyéb állapotban sikerült átvenni a területet, akkor szerintem azon csodálkoznál, hogy egyáltalán szól. Messze nem a végleges állapot szól most. Egy négy éves bénázást visszaépíteni nem megy egyik napról a másikra, elindult a munka, egyenlőre ennyit tudok vagy mondhatok.
 #158334  Szerző: ayala

galga írta:unott műsorvezetőket hallok, akik halálosan unják magukat.
(...)
Ennek így semmi értelme.
Távirányítós rádió, a kapcsoló pedig a jól megszokott emberek kezében van. Ne is várj életszagú műsorokat.
 #158330  Szerző: galga

Néha belehallgatok,de tele lett 80-as 90-es zenékkel (+Balázs Pali műsora), az új zenék eltűntek, s továbbra is unott műsorvezetőket hallok, akik halálosan unják magukat.
Illetve rengeteg a hiba: csend, egymáson szólnak dalok, a híreknél, megszólalásoknál csak a zene hallatszik amit mondanak érthetetlen, hangminőség szörnyű, hullámzik az egész,a reklámok mintha egy iskola rádióba készültek volna, ma reggel a Kossuth utcán a posta előtt az autórádió meg se találta, pedig a 89,5 Music Fm karc nélkül jött ugyanott.
Könyörgöm 4 éve szól ez a rádió akik csinálják, nem ma kezdték. Ennek így semmi értelme.
 #158327  Szerző: csakiattila

hd írta:
Milán írta:
hd írta:http://www.radio451.hu
http://www.radio451.eu/ :)
Kép
+
galga írta:Szerintem a néha ide is írogató, egykori Rádió Plusszos Molnár B-t a station voice, bár ez nem jelent semmit,de ő többet tud az biztos.
Szerintem épp egy rebranding és formátumváltás van folyamatban. Egy óra hallgatás alapján nem is sikerült rosszul, az arculat és a zenék is rendben vannak, legalábbis az eddigiekhez képest biztosan.
Valóban egy nagyobb változáson megy keresztül az rádió, érdemes belehallgatni. :)
 #157881  Szerző: noartist

Ha már így adódik, a Rádió Plusz formátumára lenne igény.
Fiatalos város, és ez a korosztály nem a 80-as évek diszkózenéit szeretné hallani a mai slágerek után.
 #157863  Szerző: hd

Milán írta:
hd írta:http://www.radio451.hu
http://www.radio451.eu/ :)
Kép
+
galga írta:Szerintem a néha ide is írogató, egykori Rádió Plusszos Molnár B-t a station voice, bár ez nem jelent semmit,de ő többet tud az biztos.
Szerintem épp egy rebranding és formátumváltás van folyamatban. Egy óra hallgatás alapján nem is sikerült rosszul, az arculat és a zenék is rendben vannak, legalábbis az eddigiekhez képest biztosan.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 16