RADIOSITE Fórum

• Rádió 451 - Szentes - 106.1 MHz

#160900  Szerző: thenewdeam0n

oldman írta:Valóban sokat fejlődött, és pozitív a véleményem.
Azt nem tudom, hogy Szentesen és környékén mennyi fiatal él, de a rádió hangzása, alapvető hangvétele, és a szignálok is inkább a 15-39 évesek szólítja meg. Ennek ellenére a reggelesek túl kedvesek nekem. Az összkép rendben van.
Én azt nem értem, hogy ennek az élő Youtube-os streamnek mi értelme? Nem olyan a produktum, és nincs olyan lefedettség, hogy ez kelljen. A stúdió sem túl szép, amit a kirakatba tennék.
Mindentől függetlenül, kiváló munkát végeztek a rádióval, jó úton haladnak.

A Radio1 is kozvetit a YouTubeon
 #160899  Szerző: oldman

Valóban sokat fejlődött, és pozitív a véleményem.
Azt nem tudom, hogy Szentesen és környékén mennyi fiatal él, de a rádió hangzása, alapvető hangvétele, és a szignálok is inkább a 15-39 évesek szólítja meg. Ennek ellenére a reggelesek túl kedvesek nekem. Az összkép rendben van.
Én azt nem értem, hogy ennek az élő Youtube-os streamnek mi értelme? Nem olyan a produktum, és nincs olyan lefedettség, hogy ez kelljen. A stúdió sem túl szép, amit a kirakatba tennék.
Mindentől függetlenül, kiváló munkát végeztek a rádióval, jó úton haladnak.
 #160875  Szerző: noartist

admin írta:Hát ez tök rendben lett. Ilyennek kell lennie 2016-ban egy helyi rádiónak.
A legrosszabból lett az egyik legjobb. Én sem gondoltam volna. :)

Talán az online stream szól még csúnyán kicsit, de ez minden.
 #158831  Szerző: Promenád

No, végre! Már épp ideje volt gatyába rázni ezt a rádiót. :) Most már többi Csongrád Megyében üzemelőt sem ártana valamilyen színten. ^^ Tényleg ráfért már a változás. :chinese:
 #158355  Szerző: Gr3g0ry

molnarb írta:A műszaki dolgokon pedig dolgoznak az illetékesek, de ha tudnád, hogy miféle technikai és egyéb állapotban sikerült átvenni a területet, akkor szerintem azon csodálkoznál, hogy egyáltalán szól.
Erre a technikai állapotra mondjuk kiváncsi lennék, ez a dolog érdekelne: Pl.: időnkénti BSOD-ok ill. lefagyások az "adásvezérlő" számítőgépen, esetleg a keverőpult nem úgy reagált a dolgokra,stb. :)
 #158348  Szerző: noartist

Balázs, szabad tudni, mi az új irány?
Mert az a biztos, hogy az elmúlt 4 év siralmas volt, a szentesi emberek zöme is falra mászott a 451-től, és inkább szaladt is tovább a Petőfire vagy a Gongra. (utóbbi nem mintha jobb lenne..)
 #158343  Szerző: molnarb

galga írta:Ok, tehát akkor van 80-90-es zene. Értem, csak amikor egy órában szól, 1db 80, pár 90 és régebbi 2000, 2016 1 db, akkor, sok kissé a régebbi nekem. Ma reggel is volt ilyen óra.
Nem.... 1 db 80as vagy 90es dal szól egy órában nem pedig pár darab 80 és 90es... minden más dal 2000 feletti... tehát a tele van 80-as 90-essel némi túlzás volt szerintem ebben kiegyezhetünk
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 16