RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#158825  Szerző: djlacee

Gr3g0ry írta:
djlacee írta:Mellesleg azzal, hogy a főadóról eltávolították a Jóban Rosszbant, egy dolgot értek el: most már semmit se fogok nézni a TV2-n.
És hová helyezték,a Super-esre?
Oda... ami nem FTA :roll:
 #158824  Szerző: Gr3g0ry

djlacee írta:Mellesleg azzal, hogy a főadóról eltávolították a Jóban Rosszbant, egy dolgot értek el: most már semmit se fogok nézni a TV2-n.
És hová helyezték,a Super-esre?
 #158823  Szerző: djlacee

Mellesleg azzal, hogy a főadóról eltávolították a Jóban Rosszbant, egy dolgot értek el: most már semmit se fogok nézni a TV2-n.
 #158819  Szerző: djlacee

Reisz András a TV2-n
 #158487  Szerző: IstvánB

LuciFerko írta:
IstvánB írta:Zenebutik: Wattamen - Metrómulatós
Nálam itt vége
:shock: nem csak poén volt? ^^
Anno a klipet én is annak könyveltem el. De ez itt komoly volt
:ayfkm:
 #158408  Szerző: mlaszlo

djlacee írta: Várom az RTL új FTA portfolióját
Nem biztos, hogy az a legjobb megoldás, ha mennek ész nélkül a TV2 csoport után és indítanak FTA csatornákat.
Az FTA csatornák közül az Izaura TV ami a TV2-nek hozhat plusz nézőt. A Zenebutik nagyon gyenge, nem látszik rajta, hogy lenne valami átgondolt koncepció. Teljesen össze-vissza mennek a klippek, éles váltásokkal, sok ismeretlen előadóval. A FEM3 színesítésként jó lesz, de egyik csatornával sem fogják igazán megváltani a világot.
Az Izaura TV pedig szerintem pont saját maguknak ad konkurenciát, mert a TV2 ugye a 18-59 korcsoportban az erősebb, amit az Izaura is megcéloz.
 #158394  Szerző: djlacee

mlaszlo írta:
noartist írta: A pénzszórás végtelen, semmi kétségem afelől, hogy ez még csak a kezdet.
Van, amit most el lehet szórni, ez kétségtelen.
Várom az RTL új FTA portfolióját
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 203