RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#158434  Szerző: robert11

Telefonálókról jut eszembe: Hegyi Gábort biztos ismeritek. Ő mindenhova betelefonál. Régen telefonált a Roxiba, de volt úgy hogy a rádió1et is felhívta. Most meg sokszor felhívja a musicfmet de már nem időzik annyit mint régen. Lehet érezte hogy lerázták még Cooky idejébe mert sokat tudott dumálni a mecsről, meg külömböző témákról, dícsérte a rádiókat mikor melyiket hívta. Bírom a formát. Rádió1en még most nemhallotttam, de lehet már felhívta őket is mióta visszatértek.
 #158433  Szerző: Chucky

robert11 írta: Fel kell venni, a tempót.
Ez inkább a Rádió 1-re vonatkozik, mintsem a Music FM-re.
 #158429  Szerző: noartist

Bár gondolom, ma már csak csúsztatott élő a kívánságműsor, de igen gyakran kerül adásba olyan, aminek nem biztos, hogy helye lenne a rádióban.
Ilyen pl a részeg, beszélni alig tudó emberek, akik azt sem tudják, miért hívták fel a rádiót.
 #158405  Szerző: robert11

Na akkor nem olyan rég óta megy szerintem nemakarnak lemaradni a többi rádiótól nemhiába van az is hogy van mikor tiszta régi rádió1es zenéket játszanak. Fel kell venni, a tempót. Troy ezt se mondja be, viszont elég furán is hangzana tőle valahogy így szólna hogy hálotttpénz ván válámi á lávegőbe :)
 #158390  Szerző: IstvánB

noartist írta:Fejlesztik a honlapjukat.
Vannak új gyakornokok? :twisted:
 #158388  Szerző: noartist

Kovi02 írta:
robert11 írta:Musicfmen mióta adnak Halotttpénzt? Régen, soha nemadtak tőlük egy számot se. Ez inkább a pécsirádió1re, a Petőfire, meg iylenekre vall.
Én 1 hete hallottam először.(remélem nemsokára kiveszik a rotációból,az ilyen gagyipop zenéket meg játssza le más)
Halott Pénz pont nem a gagyipop-kategória.
 #158387  Szerző: Kovi02

Gr3g0ry írta:
Azt nem lehetett volna hogy a lényegi részt a hajnali órákra "tegyék"? :gülü2:
Újra megy,de nekem semmi új nem tűnt fel.
 #158384  Szerző: Gr3g0ry

Azt nem lehetett volna hogy a lényegi részt a hajnali órákra "tegyék"? :gülü2:
 #158382  Szerző: Kovi02

robert11 írta:Musicfmen mióta adnak Halotttpénzt? Régen, soha nemadtak tőlük egy számot se. Ez inkább a pécsirádió1re, a Petőfire, meg iylenekre vall.
Én 1 hete hallottam először.(remélem nemsokára kiveszik a rotációból,az ilyen gagyipop zenéket meg játssza le más)
 #158381  Szerző: robert11

Musicfmen mióta adnak Halotttpénzt? Régen, soha nemadtak tőlük egy számot se. Ez inkább a pécsirádió1re, a Petőfire, meg iylenekre vall.
  • 1
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • 565