joe írta:"Kovi02" - kösziMit köszönsz meg? -nem értem-- közben már a Kaukázus környékét figyelem, a TV R1-2 csatornákon harmat gyenge terjedés van...Joe
Tuner: SDR
Ant.: 15 elemes yagi (H)
Ant.: 15 elemes yagi (H)
joe írta:"Kovi02" - kösziMit köszönsz meg? -nem értem-- közben már a Kaukázus környékét figyelem, a TV R1-2 csatornákon harmat gyenge terjedés van...Joe
Sszilu írta:Szia!Már nálam is vége,háromnegyed órája semmi. Amúgy jó erős volt a terjedés,30-40 dB körül jöttek az adók,amik sajnos egymást taposták ki ,szóval nem sokat tudtam azonosítani. A MUF 104.2 volt,ott a RIX FM mindössze 1kW-s adóját sikerült vennem..(és nagyon jó zenéket is játszanak)
Nálam semmi...
joe írta:Magasabbra már nem is ment sajnos MUF,gyengén még jött azelőtt a 87,8 is. (az is Kairó?) Mondjuk ilyenkor már ennek is örülni lehet.(remélem még lesz idén terjedés)Kovi02 írta:88,7-en korán adás !...szerintem Egyiptom volt, épp lengyelekre vadásztam, amikor nagy térerővel berobbant a 88,2 és a 88,7...sajnos itt egy percen belül el is tűnt
Kovi02 írta:88,7-en korán adás !...szerintem Egyiptom volt, épp lengyelekre vadásztam, amikor nagy térerővel berobbant a 88,2 és a 88,7...sajnos itt egy percen belül el is tűnt
LuciFerko írta:A 89,3 szerintem az volt,a 89,9 meg egy alulmodulált beszélgetős adó volt,ID-t nem adott. A 89,3-nál nem jött le RDS,de a Risalánál nem is sűrűn jön le,csak óriási térerőnél. Amúgy a 88,1 94,3 92,7 nem jöttek.Kovi02 írta:Most a jordán tévé jön,a MUF úgy 60 mHz körül lehet,mert a képvivő erősen jön,a hangja viszont fédelget.most nem megy az SDR otthon
Szerk.: 89,3 89,9 arab adás!!
Nem libanoniak?
Kovi02 írta:Most a jordán tévé jön,a MUF úgy 60 mHz körül lehet,mert a képvivő erősen jön,a hangja viszont fédelget.most nem megy az SDR otthon
Szerk.: 89,3 89,9 arab adás!!