RADIOSITE Fórum

• Híd Rádió - Telkibánya - 100.6 MHz (12:00-16:00)

#15898  Szerző: tomazo

Pasa írta:És tényleg Miskolctól Kassáig fogható? Mert akkor adót is cseréltek (vagy telephelyet).
a hidat is fogtam kassán már tavaly is. 3000 W, az elvisz 100 km-t...
 #15897  Szerző: Pasa

És tényleg Miskolctól Kassáig fogható? Mert akkor adót is cseréltek (vagy telephelyet).
 #15896  Szerző: hdshouter

Nos, megtörtént a váltás, most már a Mária szól a 100.6-on. A váltást esetleg hallotta valaki? :P :roll:
 #15861  Szerző: Obladioblada

VidámSrác írta:meg a kapcsolódásra gondolom a mennyei ortt-nek is áldását kell adnia. igaz, hogy nem szokás mindenütt kivárni a hatósági áment, de a mária rádiósok nem akarnak ezzel bűnbe esni és 32 miatyánkot elmondani... :o
És 24 üdvözlégyet... De most tényleg. Ha még nem adta áldását a magasságos mindenható (ortt), akkor miért írják ki a weboldalra, hogy ápr. 1-től? Hmmm?
 #15856  Szerző: VidámSrác

paradigm írta:Amúgy meg persze, hogy az szól, parabolát még fel kell szerelni, az meg nem megy két perc alatt ilyen helyeken :D
meg a kapcsolódásra gondolom a mennyei ortt-nek is áldását kell adnia. igaz, hogy nem szokás mindenütt kivárni a hatósági áment, de a mária rádiósok nem akarnak ezzel bűnbe esni és 32 miatyánkot elmondani... :o
 #15854  Szerző: paradigm

VidámSrác írta:milyen jó, hogy ezt éppen a híd rádió topicjában beszélitek meg, aminek a műsora - mint tudjuk - 100 százalékban más műsorgyártó társaságok és rádiók import anyagaiból áll(t).
Gondoltam ne menjünk messze a célzott témától.

Amúgy meg persze, hogy az szól, parabolát még fel kell szerelni, az meg nem megy két perc alatt ilyen helyeken :D
 #15849  Szerző: centerweb

Továbbra is a Híd Rádió szól.
 #15847  Szerző: VidámSrác

milyen jó, hogy ezt éppen a híd rádió topicjában beszélitek meg, aminek a műsora - mint tudjuk - 100 százalékban más műsorgyártó társaságok és rádiók import anyagaiból áll(t).
 #15834  Szerző: paradigm

live írta:
paradigm írta:Vagy azok, akik azt gondolják, hogy lehet úgy rádiót csinálni, hogy annak nincs is háttere, nincs stúdiója, és nem is nagyon akarunk semmit csinálni csak pályázzunk, mert nehogy má' másé legyen a frekvencia. Aztán majd eladjuk valakinek, csak vigye. Addig meg nyomunk jazzt szarásig. Valahol nagyon haragszom erre a szabályozási környezetre, hogy ezt így meg lehet csinálni.
Ezzel viszont nem értek egyet. Szerintem aki rádióba fektet, az tudja, hogy ez nem egy nyerő ágazat az első 3-4-5 évben. Szerintem a nagy probléma itt az, hogy mindenki megfejtőemberként érkezik (mint azt mg is írta) és azt hiszi, hogy 5-6 emberrel el tud működtetni egy nagy rádiót is.
Abban részben igazad van, hogy a jazzt, meg a komolyzenét az ORTT közszolgálatként értelmezi, így ha nem akarsz embert fizetni, de közszolgálati rádiót/műsorokat akarsz csinálni, akkor fogod és beteszed ezt. És itt a hiba. Aki nem képes megfizetni szakembereket, és színvonalat nyújtani annak ne adjunk már ilyen kiskapukat...
Nem is kell hogy egyetértsünk, nem erről szól ez a fórum. Viszont én konkrétan tudok olyan embert aki ezt csinálja már az x-edik frekvenciával, nincs ott semmiféle terv, olyan elképzelés amit te írsz. Ha már nem lehet tologatni tovább az indítás időpontját, nem lehet hálózatosdit csinálni vele, nem sikerült eladni, akkor rakjunk egy be a sufniba egy pc-t és játsszunk rádiósat. Ezen a ponton az 5-6 ember is sok, a nulla a jó, mert azt nem kell fizetni. Aztán egyszer valaki - remélhetőleg minél előbb - tejel a frekvenciáért.

mg-vel pedig egyetértek, tökéletesen leírtad a tipikus magyar, vidéki médiavállalkozót.
 #15802  Szerző: mg

hidd el, nekem a közelmúltban volt pont szerencsém a bunkófaszparasztvállalkozó beszabadul a rádiózásba című történethez.
azt hiszi a hülye, hogy az lesz a jó rádió, hogy ha kisállattartástól a piercingen és az autósműsoron át az űrkutatásig mindent ömlesztve beleokádnak, zenében meg demjéntől a csattogós technon át a rockig ahogy jön, "mer minden igényt ki köll elégíteni", meg ilyen sikeresek leszünk meg olyan sikeresek, meg majd lesz minden, meg elintéz mindent, meg lehívja a borosbocskort műsort vezetni, persze aztán voltak kis buták, akik beszopták, én meg amikor bátorkodtam felhívni a figyelmet, hogy ordasnagy faszságokat beszél ám meg fingja sincs az egészről, akkor persze én lettem az alternatív köcsög, aki mindenáron keresztbe akar tenni és azért mondom ezt, mert nem az én ízlésemet akarják követni és majd jól letöri a szarvamat, na, akkor elküldtem a kurvaanyjába, aztán akik még értékelhető munkát tudnak végezni, azok nagy része is, azóta meg azért szépen düledezik a szarból épített vár :)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 19