RADIOSITE Fórum

• Időjárás

#169604  Szerző: noartist

Gr3g0ry írta:
noartist írta:Szánalmas, hogy az összes nagy meteorológiai oldal beadja a kulcsot, ha van egy kicsit nagyobb zivatarrendszer az országban. Oké, az átlag napi letöltés nem követel meg orbitálisan nagy erőforrásokat, de mi van akkor, ha történés van?
Jelenleg
- az Időkép karbantartást ír, és alatta van egy nagyon gagyi radarkép
- a Köpönyeg néha hibaoldallal fogad, néha hosszú percek alatt betölt
- a MET.hu azt sem tudja, milyen dimenzióban van, csak a felső banner tölt be hatalmas kínok árán.

A hirdetők ehhez mit szólnak? Pont amikor nagy lenne az elérés, akkor nem nyílik meg semmi. Én tuti nem költenék egy garast sem az ilyen portálokon, ha nem fejlesztik az oldalak mögött álló szervereket.
Én ezt szoktam figyelgetni.
Köszi, lehet ideje áttérnem erre. :)
 #169603  Szerző: Gr3g0ry

noartist írta:Szánalmas, hogy az összes nagy meteorológiai oldal beadja a kulcsot, ha van egy kicsit nagyobb zivatarrendszer az országban. Oké, az átlag napi letöltés nem követel meg orbitálisan nagy erőforrásokat, de mi van akkor, ha történés van?
Jelenleg
- a MET.hu azt sem tudja, milyen dimenzióban van, csak a felső banner tölt be hatalmas kínok árán.

A hirdetők ehhez mit szólnak? Pont amikor nagy lenne az elérés, akkor nem nyílik meg semmi. Én tuti nem költenék egy garast sem az ilyen portálokon, ha nem fejlesztik az oldalak mögött álló szervereket.
Én ezt szoktam figyelgetni.
 #169600  Szerző: noartist

Szánalmas, hogy az összes nagy meteorológiai oldal beadja a kulcsot, ha van egy kicsit nagyobb zivatarrendszer az országban. Oké, az átlag napi letöltés nem követel meg orbitálisan nagy erőforrásokat, de mi van akkor, ha történés van?
Jelenleg

#158486  Szerző: Gr3g0ry

LuciFerko írta:Az idei szezon nagyon ergya volt. De azért be 'aszna, ha szeptemberre jönne meg a 2 hét kánikula :)
Mivel a körül lesz a "vénasszonyok nyara".:)
Szerintem meg már novembertől jönni fog az a várva várt tél.
 #158482  Szerző: noartist

LuciFerko írta:Az idei szezon nagyon ergya volt. De azért be 'aszna, ha szeptemberre jönne meg a 2 hét kánikula :)
Nagyon nem hiányzik...
 #158479  Szerző: LuciFerko

Az idei szezon nagyon ergya volt. De azért be 'aszna, ha szeptemberre jönne meg a 2 hét kánikula :)
 #158473  Szerző: noartist

Gr3g0ry írta:
LuciFerko írta:Kép
srsly?
Na igen....
Nyár. :ayfkm:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 209