RADIOSITE Fórum

• Best FM - Eger - 100.7 MHz

#160514  Szerző: lalu84

Nagyon tetszik hogy nemcsak hevesi és nógrádi közlekedési infókat mondanak hanem Szolnok megyére vonatkozókat is. :yes:
 #158591  Szerző: oldman

Nagyon zavaró, hogy a rádió egyik szignálhangja az egyik műsorvezetője is egyben. Ráadásul nagyon rosszul mondja a szignált. Zene szubjektív, de nem érzem, hogy elég egységes lenne. Ugye az FM7 és a Rádió M lényegében egy cég. Ez hallatszik is. Egy a szlogen, és a zenei kínálat is, de a playlist azért eltér. Azt nem értem, hogy miért nem 100 százalékig azonos a zene, ha már ennyire az egységre mennek rá. Az adásmenetek is eltérnek. A horoszkóp az M-ben is ugyanaz, mint Egerben, és a Gyöngyös/Hatvani vételkörzetben. Ugyanakkor az M-ben hallható évfordulós blokk (ami ötletesen, zörejekkel és bejátszásokkal van színesítve), már az FM7-nél nem hallható, de a nyíregyházai Retro Rádióban igen. Ezt megint nem értem, hogy a cég többi rádiójában miért nem megy, egy vadidegen rádióban pedig igen. Az FM7-en még a Disco's Hit megy, bár ez kissé kilóg. Ráadásul Hatvanban még bőven jön a 96.4, így nem a legszerencsésebb.

Alapvetően jó az elképzelés, még sem azonos a brand. A rádiók azért szerethetők, és ha ez volt a cél, akkor jó az irány. Én azt gondolnám, hogy a 40 év feletti nőknek szól az M és az FM7. Hallgatva pozitív érzése van az embernek, mert mindegyik önállóan egységes.
 #158043  Szerző: padi007

padi007 írta:Nincs adás a 87,9 hatvani frekvencián...:(
Ha jól emlékszem délután sem volt már, de az biztos hogy ebben a pillanatban nincs.
Vajon mi történhetett? :o
Szerk.: Most már újra jó! :)
 #158040  Szerző: Milán

padi007 írta:Nincs adás a 87,9 hatvani frekvencián...:(
Ha jól emlékszem délután sem volt már, de az biztos hogy ebben a pillanatban nincs.
Megkérdezem, és jelzek!
 #158039  Szerző: padi007

Nincs adás a 87,9 hatvani frekvencián...:(
 #155830  Szerző: markfelt

A Dió Rádió topicot a Topictemetőben keressétek. Kár értük, patinás rádió szűnt meg.
Az FM7 viszont szubjektív álláspontom szerint a Rádió M-hez hasonlóan kiváló, jól jár vele a megye. Sok sikert!
 #152680  Szerző: djlacee

Igen, ismét eltűnik egy régi rádiós márka
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 19