(elsősorban azokat kérdezném, akiknek van is valamennyi közük a szakmához, nem azokat, akik kényszeresen mindenhez hozzáböfögnek valamit.)
nem tudom, mennyien ismeritek a radio538 webkamerás közvetítését... röviden; amikor a műsorvezető beszél, akkor a stúdiót mutatják, amikor zene megy, akkor -ha van- annak a klipje látható. ez egyébként viszonylag egyszerűen kivitelezhető, nem tudom, ott milyen adáslebonyolítót használnak, de a zenon simán tudja, és az sem nagy ördöngösség, hogy automatizálva váltakozzon a kamerák képe, annak függvényében, éppen melyik mikrofonba beszélnek.
a kérdésem az volna, ti hogyan látjátok, lenne létjogosultsága egy televízió csatorna és egy rádió fúziójának? régen népszerűek voltak az ilyen élő műsorok - nem csak zenetévéken, ahol amikor épp nem beszélgettek, akkor klipek mentek. itt meg mehetne 0-24-ben ilyen tematika szerint. legfeljebb a kereskedelmi ablakokhoz kellene technikus, de talán még ahhoz sem, és egyébként pedig teljesen automatikusan működhetne a dolog. szóval technikailag nem is lenne nehéz kivitelezni.
szerintem izgalmas dolgokat lehetne így csinálni, ti mit gondoltok?