RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#158991  Szerző: Milán

Nyilván azért, mert Bocsi annyira nincs tisztában a mai "topslágerekkel" :)
 #158990  Szerző: robert11

Na tegnap délután Szilárd volt a kívánságműsorban még ilyen sem volt bírnám betennék Bocsit bár ő inkább a régizenéket tudja jól felkomferálni megfigyeltem hogy az önindítóban is inkább István Dani vagy régen ugye Petra komferálta fel a dalokat.
 #158968  Szerző: oldman

Mi a jobb? Látni, hogy nincs bent, de jó a műsor, megy a mix és tetszik, vagy hogy bent van emberünk, aki bénázik, elcsúsznak az ütemek a mixben, a műsorvezető meg baromságokat beszél?

Itthon ez a webkamerás megoldás még kiforratlan. A legolcsóbb megoldásokat választják csak azért, hogy legyen. Akik ezt külföldön csinálják, jelentős beruházás után (képkeverő, tisztességes kamerák, grafikai elemek), kezdtek bele úgy, hogy közben azért a rádió is rendben van.
Az teljesen rendjén van, hogy amikor nem élő adás van, inkább kikapcsolják a kamerákat. Nincs is annál kiábrándítóbb, mint amikor elhitetik a hallgatóval, hogy amit hallok az élő, közben a kávézóban összefutók a műsorvezetővel, aki szerint ez így rendben is van.
 #158967  Szerző: noartist

Értem én, persze. :)
Dj Nara pár perccel ezelőtt még a dugóból posztolt egy képet Instagram Stories-ban, és hogy hamarosan mixel a Music FM-en- a stúdióban most nincs senki a Dj-pultoknál, de a mix mégis elkezdődött.
..és közben megérkezett Nara.

Én pont ezért szeretem a webkamerát: olyan dolgokat is látni, amelyeket egyébként nem is sejtenénk.

A hallgató semmit sem vesz észre abból, hogy valaki késik. Ezt szokták kreativitásnak hívni, nem? :blush:
 #158966  Szerző: dkemeny77

noartist írta:
dkemeny77 írta:Cookys időben történt ...
Civilből jövök haza, ott lakok nem messze a stúdió mellett.

Drága műsorvezetőnk lent bagózik, na mondom Music!
Full élőben ö egy telefonáló a vonalban áló áló!
Namondom... :ayfkm:
A késleltetett adásoknak van értelme- erről pont Cooky tudna mesélni, ugyanis őt szívatták számtalanszor az R1-en, még anno.
(Egy 1-es BMW-t, barátnőt, stb-t szeretnék kérni-sokszor kevésbé kulturáltan)
Persze, a "full élőben" kijelentést ettől nem kéne erőltetni...
Érdekességként...! :)
 #158962  Szerző: noartist

dkemeny77 írta:Cookys időben történt ...

A késleltetett adásoknak van értelme- erről pont Cooky tudna mesélni, ugyanis őt szívatták számtalanszor az R1-en, még anno.
(Egy 1-es BMW-t, barátnőt, stb-t szeretnék kérni-sokszor kevésbé kulturáltan)
Persze, a "full élőben" kijelentést ettől nem kéne erőltetni...
 #158960  Szerző: dkemeny77

Cookys időben történt ...

#158934  Szerző: Kovi02

Milán írta:Pont akkor néztem rá délután a kamerára, amikor a Kiss Márti azzal szembesült (megnézte a weblapot - látszódott) hogy bizony be van kapcsolva a kamera :D Valakit hívott, és rá nemsokkal kapcsolódtak ki a kamerák :)
Nem tudja kikapcsolni? :D Amúgy hétvégére felvehetnének műsorvezetőt,hogy ne csak konzerv műsorok menjenek,tulajdonképp csak a kívánságműsor élő,de az is csúsztatott.
 #158933  Szerző: Milán

Pont akkor néztem rá délután a kamerára, amikor a Kiss Márti azzal szembesült (megnézte a weblapot - látszódott) hogy bizony be van kapcsolva a kamera :D Valakit hívott, és rá nemsokkal kapcsolódtak ki a kamerák :)
 #158917  Szerző: Kovi02

Az előbb ment: Shawn Mendes-Stiches (SeeB Remix) :yes: :yes: (ezt máshol még nem hallottam)
A webkamerát meg szerintem inkább kapcsolják ki,ha egész nap konzerv adás megy.
  • 1
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • 565