RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#159177  Szerző: Kovi02

robert11 írta:Ja musicfm egyik szignálja megegyezik a proéval meg a régi órakezdő is ami volt. Troyt nemtudjátok lehet még hallani valahol máshol is esetleg mostanában és ha igen akkor hol?
A lett EHR-en van még,amit én tudok.
 #159176  Szerző: robert11

Ja musicfm egyik szignálja megegyezik a proéval meg a régi órakezdő is ami volt. Troyt nemtudjátok lehet még hallani valahol máshol is esetleg mostanában és ha igen akkor hol?
 #159147  Szerző: Kovi02

noartist írta:Lehet, hogy kicsit elfogult vagyok, de arculatilag ez az ország #1 rádiója.
Lendületes, fiatalos szignálok, kiváló gumizenék, és kiemelném a vidám, szórakoztató műsorvezetőket is. Valahogy így kéne rádiózni- szerintem.
Nem tökéletes, vannak kisebb-nagyobb bakik, de nekem elég átgondoltnak tűnik a dolog- ha kicsit sokáig is tartott, amíg kiforr ez a koncepció.
Ezzel egyetértek,az általam hallott összes rádiónál jobb,mellette az 538 a másik legjobb.(ott a műsorok szignáljai rendben vannak,de ugyanazt a station ID zenét használta a Pro FM,illetve használja az AS FM.
 #159146  Szerző: noartist

Lehet, hogy kicsit elfogult vagyok, de arculatilag ez az ország #1 rádiója.
Lendületes, fiatalos szignálok, kiváló gumizenék, és kiemelném a vidám, szórakoztató műsorvezetőket is. Valahogy így kéne rádiózni- szerintem.
Nem tökéletes, vannak kisebb-nagyobb bakik, de nekem elég átgondoltnak tűnik a dolog- ha kicsit sokáig is tartott, amíg kiforr ez a koncepció.
 #159096  Szerző: Kovi02

OFF
Az 538 azért még mindig hónapokkal frissebb mint a magyar rádiók,ráadásul rengeteg jó holland zene is van,ami nem kerül fel nemzetközi listákra,de az 538 játssza.
ON

A Musicnak inkább az MK Top20 ami friss,a toplistája meg -szerintem- csak magyar szempontból friss,a nemzetközi topistákhoz képest elavult.(én az 50-ből 15 tényleg toplistásat számoltam össze) Ha tényleg frissek akarnak lenni,inkább az MK TOP20-as zenéket játsszanák egész nap,nem csak Bonus Track-ként.
 #159095  Szerző: oldman

Kovi02 írta:
noartist írta:
Kovi02 írta:Mike Perry ft. Shy Martin - The Ocean :yes: (végre!)
Mi van vele..?
Végre játsszák,ideje volt már. Eddig ezt csak az 538-on hallottam.
Nem kell Hollandiáig menni a frissebb zenék miatt. Akadnak Magyarországon még olyan rádiók, ahol azért figyelnek erre.
 #159094  Szerző: Kovi02

noartist írta:
Kovi02 írta:[quote="noartist] Eddig is ment.
http://www.mostszol.hu/radio/musicfm/el ... Shy+Martin

Csak a maival együtt háromszor.
[/quote]
Nem tudom, hogyan lehetséges, de a kezemet tenném rá, hogy rengetegszer hallottam már a Music FM-en.
Vagy az valami remix lett volna?[/quote][/quote][/quote]

Nem tudom,de én 1,5 hónapja (amikor DS volt) várom hogy leadják,azóta először hallottam.(amúgy egész sok ehhez hasonló zene van)
 #159093  Szerző: noartist

Kovi02 írta:[quote="noartist] Eddig is ment.
http://www.mostszol.hu/radio/musicfm/el ... Shy+Martin

Csak a maival együtt háromszor.[/quote][/quote]
Nem tudom, hogyan lehetséges, de a kezemet tenném rá, hogy rengetegszer hallottam már a Music FM-en.
Vagy az valami remix lett volna?
 #159090  Szerző: noartist

Kovi02 írta:
noartist írta:
Kovi02 írta:Mike Perry ft. Shy Martin - The Ocean :yes: (végre!)
Mi van vele..?
Végre játsszák,ideje volt már. Eddig ezt csak az 538-on hallottam.
Eddig is ment.
  • 1
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • 565